نوشته اصلی از سوی
shirin
چپ دستها هم به طور بیولوژیکی با راست دستها مغزشون متفاوت هست آیا این یعنی اینکه باید به راست دستها امتیاز اضافی داد؟ تفاوت بیولوژیکی مغز به معنی تفاوت در توانایی نیست. اگه عمرا اینو بفهمی.
ما اینجا در مورد موارد تک و توکی حرف نمیزنیم . خوب ما مردانی هم داریم که رحم دارند و باردار شده اند ! خوب معلومه که آنها جزو آمار ما نیستند .
اینکه زنان در رانندگی و یا ریاضیات مهارت کمتری نسبت به مردان دارد ربطی به صدها سال مردسالاری و ... ندارد .
خیلی روشن است تمام زنانی که در ۱۰ سال گذشته ریاضی دان شده اند و یا گواهی رانندگی دریافت کرده اند آن هم در کشور های آزاد هیچ بویی از مردسالاری و جامعه ی طبقه بندی شده و ... نبرده اند و تمام اینها باز میگردد به همان تفاوتهای مغزی .
Driving Statistics with Gender Comparison at Gordaens Blog
For young males, driver fatalities rose by 1 percent [from 1994 to 2004], compared with a 15-percent increase for young females
از آنجایی که پیشتر فرموده بودید انگلیسیتان خیلی خوب نیست :
حد فاصل سالهای ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۴ تنها ۱% به شمار کشته شدگان در میان مردان جوان اضافه شده و این در حالیست که در همان بازه زمانی ۱۵% به شمار خانمهای جوان راننده که در تصادفات کشته شده اند اضافه شده .
پس این توانایی های مغزی خیلی واضح هستش و شما نمیتونید بگید نه خیر توانایی مغزی زنان و مردان با هم برابره ! برای مثال ثابت شده که زنان در یادگیری زبانهای جدید توانایی بیسار بسیار بیشتری نسبت به مردان دارند و درست همین توانایی رو میتونید ببینید با حضورشون در رشته های زبان خارجی و یا مترجمی .
نوشته اصلی از سوی
shirin
در ضمن مردان هم برن مثل زنان باردار بشن تا بهشون امتیاز سقط جنین داده بشه ولی حق ندارن در مورد بدن زنان بهشون بگن چیکار کنن یا نه. اگه مردان هم فرضا دم داشتن و یه کاری بود که فقط با دم انجام میشد من عمرا نمیگفتم باید اینکارو به زنان هم بدن چون دم نداره دلیل نمیشه تبعیض قائل بشن.
نشانتان دادم که تفاوتهای مغزی بسیار فراتر از آنچیزیست که شما فکر میکنید .
نوشته اصلی از سوی
shirin
و در اخر منم گفتم تا ماه چهارم آزاد هست و دولت از کسی که میخواد سقط جنین کنه حمایت میکنه ولی از ماه چهارم باید مجوز بگیرن برای سقط جنین. و سقط جنین از ماه چهارم به بعد آزاد نیست و برای سقط باید مجوز داشته باشند.
شما از ابتدا سخنی از ماه ۴ و ... نزدید . فرمودید که زن باید همواره حق سقط جنین داشته باشد . و ما هم داریم در مورد جنین صحبت میکنیم ، یعنی چیزی که قابل تشخیصه که کودک انسان هست .
نوشته اصلی از سوی
shirin
و این به معنی اینکه جرم هست هم نیست. شما برو یه قانونی رو بیار که توش نوشته باشه تو قوانین سوئد جرم یه زن که جنین 5 ماهشو سقط کرده چیه و میزان مجازاتش چقدر هست. حبس ابد جریمه مالی، سه چهار سال جبس و...
من برایتان قوانین را آوردم و نشان دادم که سقط جنین بعد از ۱۸ هفتگی بدون اجازه اداره بهداشت جرم است . جرم بدون مجازات هم که نداریم - داریم ؟ آنارشی هم که نشانتان داد در انگلیس برای خانم ۸ سال زندان بریده اند .
تا اینجا متاسفانه در سه مورد شما اطلاعات درستی نداشتید :
۱ - اطلاعات درستی در مورد روشهای پیشگیری نداشتید .
۲ - تصورتان در مورد قوانین سقط جنین در کشورهای آزاد دنیا اشتباه است .
۳ - فرق بین رویان و جنین رو نمیدونستید .
و اما دونه دونه توضیح میدم :
۱ - همانطور که پیشتر هم گفتم بارداری ناخواسته نداریم - خانمی که بچه نمیخواهد باید قبل از رابطه این مساله را اعلام کند و طبیعتن هم خودش از روشهای پیشگیری استفاده میکند و هم مرد را هنگام رابطه مجبور به استفاده از وسایلی مانند کاندوم میکند (البته اخیرن قرص ضدبارداری برای مردان هم درست شده که فکر نمیکنم خیلی جواب بده) . در جامعه ای هم که ما داریم در باره اش سخن میگوییم مرد نمیتواند به زور زن را مجبور به سکس کند (تجاوز محسوب میشود - یعنی عدم تمکین و از این مزخرفات نداریم) پس خانمی که در اون شرایط باردار بشه به هیچ عنوان بارداریش ناخواسته نبوده و اگر ادعای بارداری ناخواسته بکنه روشن است که دارد دروغ میگوید .
۲ - همان طوری که نشونتون دادم سقط جنین در تمام دنیا یک مساله ای نیست که یکطرفه حقش رو به زن بدهند . تنها در سوئد سختگیری کمتری وجود دارد که طبق قوانین همانجا هم بعد از ۱۸ هفتگی سقط جنین بدون مجوز جرم است . سوای اینکه ما داریم در مورد زندگی یک موجود دیگه حرف میزنیم باید به آسیبهای روانی که به مرد میرسه هم توجه داشت آسیبهایی که در موارد بسیاری خود زن هم گرفتارشون میشه :
"Incidence of Violence & Disruption Against Abortion Providers in the U.S. & Canada" (PDF). National Abortion Federation. 2009. http://www.prochoice.org/pubs_resear...ence_stats.pdf. Retrieved February 9, 2010
پس روشنه که برای سلامت جامعه هم که شده حق سقط جنین یکطرفه به زن دادن غیر منطقی و غیر اخلاقی هستش .
۳ - در این مورد بنده بیشتر از چیز یکه آنارشی گفت ندارم که بگم چون پزشک نیستم و تخصصی هم ندارم .
در عین حال یک چیزی رو هم بنده اضافه کنم . طبیعی هست که وقتی خانمی باردار میشه در یکی دو هفته نخست اول خودشه که میفهمه . پس اگر میخواد سقطی هم انجام بده مشروط بر این میشه که به مرد نگفته باشه که بارداره . یعنی وقتی بگه دیگه بحث از بدن خودشه و نمیخواد و ... خارج میشه . اون موقع ما داریم در مورد سلامت روان شخص دوم هم صحبت میکنیم .
بنده خودم شخصی رو میشناسم که خانمش بعد از اینکه بهش گفت بارداره سقط جنین کرد و طرف دچار افسرگی شدید شده بود . پس این گفته که بدن خودشه بعد از اعلام کردن بارداری یک حرف بیربط و مهملی هستش .
در تمام صحبت بنده هم با شما همواره سخن بر سر توافق بوده . یعنی فرض بر این گرفته شده که مرد میدونه خانم بارداره . اگر هم که زن قبل از رابطه گفته باشه بچه نمیخواد که خوب طبیعی هست که مرد دیگه هیچ حقی نداره چون زن این مساله رو اعلام کرده بوده و عکس همین موضوع هم صادقه .
پس بنده دیگه در این باره بحثی با شما ندارم چون وارد یک دور تکرار شده و منتظر شنیدن استدلالی به غیر از "بدن خودشه" یا "بارداری ناخواسته" اون هم در سال ۲۰۱۲ هستم