۷ ساعت رانندگی کردم تا به یک مغازه ایرانی رسیدم و وسایل ۷ سین را خریدم ، هی هم این آهنگ بوی عیدی فرهاد تو ماشین پخش میشد اشکم در اومده بود
۷ ساعت رانندگی کردم تا به یک مغازه ایرانی رسیدم و وسایل ۷ سین را خریدم ، هی هم این آهنگ بوی عیدی فرهاد تو ماشین پخش میشد اشکم در اومده بود
"A Land without a People for a People without a Land"
یک نیایش پیشنهادی به پارسی پاک، برای نوگشت سال (دعای تحویل سال) که در آن،
درخواست تندرستی و زینهار ( امنیت) و امید و بهروزی نهفته است.
Sâle no âmad, sepâs! ey jâvdân!
Jâne mâ âsude dâro šâdmân!
Ham xerad afzâyo ham mehro tavân!
Ruze no, ommide no bar del nešân!
چامه از استاد Aria Ariavand
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوستان سال خوبی داشته باشید.
نوروز و نوگشتِ سال را من هم شادباش و فرخنده میگویم
همگی دوستان سال بس خوب و نیکفرجامی داشته باشید!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
گشــت گرداگــرد مـهـر تـابـنـاک ایـران زمـیـن / روز نو آمــد و شـد شادی برون زندر کمین
ای تو اسپاگتی، ای تو گرداننده ی مهر و سپر / برترینش کن برایم این زمان و این زمین
آغاز سال 7035 میترایی، 3هزار و هفتسد و خورده ایِ زرتشتی و 1392 فراریِ خورشیدی فرخنده باد.
گوپپپپپپپســـ.... (اینم صدای شلیک توپِ آغاز سال)
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
برای دوستان آرزوی بهترین ها رو میکنم( هر چند به نظرم همین آرزو کردن هم بی معنی هست)
خب بالاخره تحویل شد(پارسیکش میشه فرگشتید ) !!
خوش باشید دوستان
درود دوستان دفترچه ای
سال نو مبارک , و بهاری باشید
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)