من توهین میدونم اما واسه دختری که خانواده ای نداره که ساپرتش کنه چاره ای نیست چون دولت پشتیبان این زنها نیست -
اسمارف لاکی
مهریه استقلال طلبی زن است كه مرد متعهد و مجبور به پرداخت میشود و این میتونه معیار مالی باشه -
™دردا
سیما جون به نظر من ما الان در زمانی هستیم که از دو طرف داریم شعار میشنویم از طرف مثلن روشن فکرا و مثلن اسلامی ها
ولی هیچ کدوم دنبال یه راه حلی برای زنها نیستن که احساس آرامش و راحتی کنند یعنی هیچ کدوم از حرفاشون منطقی نیست که ازین گذر عبور کرد .زنها واقعن خودشونم نمیدونن چی میخوان از بس که این جامعه چند رنگه -
نیکی
به نظرم ربطی به توهین نداره مجموعه قوانین حقوقی و مدنی و قضایی ایران یك سیستم هست كه همشون با هم كار میكنه . حالا در مورد مهریه سلیقه ایه یكی با توجه به شرایط و سلیقه و روحیه خودش میگه من مهریه نمیخوام یكی هم مهریه میخواد ولی به نظرم نمیاد توهین باشه -
Judi Abot
در کشورهایی که قوانین یا ضّد زن هست یا از زن حمایتی نمیکند مهریه حتما واجب هست و اصلا توهین به زن محسوب نمیشه ولی در کشورهایی مثل اروپا یا آمریکا شمالی که قوانین از زنها حمایت میکند مهریه معنی نمیدهد و نباید مهریه منظور شود -
arvand
بله در ایران مهریه واجب هست چون قوانین خیلی ضّد زن هست و زن بد از طلاق هیچ امنیتی ندارد -
arvand
به نظر من مهریه تو جامعه سنتی مردسالار لازمه .. ولی فکر نمی کنم نه از طرف مرد که برای خود زنی که روشنفکر باشه، معنی بده. به قوانینی مثل نصف شدن دارایی های تحصیل شده بعد از ازدواج بیشتر علاقه دارم. در مورد مهریه یه مشکل اساسی هم که دارم اون قانونیه که میگه بعد از عقد در صورت نداشتن اینترکورس 50 درصد مهریه باید داده باشه، ولی بعدش باید 100 درصد داده بشه. این مهریه رو کاملن از اون حالت هدیه مرد به زن که در تعاریف اسلامیش اومده خارج می کنه -
Rezarit
اصلا توهین نمی دونم. ترجیح میدم واقع بین باشم تا روشنفکر به نظر بیام -
(maryam)