میگن در مورد چیزی که نمی دونین نظر ندهید همینجاست دوست عزیز . پاسخ توهم های شما بسیار قبل تر در آمار های زیست محیطی (که نمونه هاییش قبلا در قالب لینک هایی که باز میشن !!! ارائه شد) بهش پرداخته شد و از دیدگاه اخلاقی هم کاملا پاسخ دادم که علت گیاهخواری چیه.
یکم بازش کن داستان رو : کدوم گونه ی حیوانی در اولی به طور کامل نابود میشه ؟؟؟ نکنه منظورتون آفت کش هاست ؟ خب ما هم طرفدار تولید ارگنیک محصولات هستیم در مرحله ی اول. ضمن اینکه اون گاو و گوسفندی که میل می کنید (برای بار هزارم) ، چند برابر بیشتر از یک انسان نیاز به خوردن همون پروتئین های غنی گیاهی مثل سویا و ... داره تا تنها 1 کیلو گوشت تولید کنه ! یعنی همون آفت کش ها ، همون آلودگی های زیست محیطی و ... منتها چند برابرش داره صورت میگیره !!! من نمی فهمم چه اصراریه آدم در مورد چیزی که هیچی ازش نمی دونه نظر بده ؟ به نظر من عبارت veganism رو سرچ کن یکسری مطلب بخون بعد بیا بگو مخالفم !!! اون ماهی پرورشی و مرغی که می خوری هم قبلش از همون پروتئین های گیاهی خورده ! انقدر پیچیدست فهمیدن این مسئله ؟؟؟؟ نسبت تولید 1 کیلو گوشت به مصرف غله ، 1 به 7 هستش حتی تو بعضی جاها تا 16 کیلو هم ذکر شده . یعنی 7 کیلو غله ، 1 کیلو گوشت میده . من قبل از این کامنت هم یک کامنت گذاشتم اگر بخونید در مورد اون کالت کالت که راه انداختید و تازشی که کردید و همه ی اینا صحبت کردم و پاسخ دادم به تک تکش اون رو برو بخون دست کم بعد کامنت بده دوست گرامی من . به خداوندی خدا ، اینقدر که اینجا وقت گذاشتم برای توضیح یکسری بدیهیات و توضیحات مختلف و از این شاخه به اون شاخه پریدن ها، اگر برای خودم وقت صرف میکردم حساب کن چقدر جلو میفتاد کار هام... این همه وقت میگذارم لینک میدم توضیح می نویسم اما خوانده نمیشه و باز همون حرفای قبلی در شکل دیگه داره تکرار میشه بدون توجه به پاسخ طرف مقابل یا دست کم اشاره ای به اون . حتی درست خونده نمیشه وقتی هم که مثلا خوانده میشه...
لات بازی و مچ گیری برداشت شماست و به خودتون مربوطه ... لینک رو میدهیم که بحث جلو بره . از نظر عقلانی طرف مقابل تا زمانی که کاملا کامنت قبلی طرف بحث خودش رو نخونده نباید کامنت بده این رو دیگه هر شخص علمی درک می کنه . البته قبلا هم گفتم از افراد عادی و عوام مثل شما توقعی ندارم وارد جزئیات هم به اندازه ی کافی شدم .
به هر حال دوست گرامی ابسترکت این مقاله را در اینجا نیز می توانید بخوانید : اینجا هم پابلیش شده : Vitamin B12 synthesis by human small intestinal bacteria
در هر صورت روی هذیان گویی های بدون منبع خود پافشاری می کنید دوست گرامی ! دوست گرامی شما دائما دچار سوء تفاهم میشید از متن من. نمی دونم چرا درست نمی خونیدش . شاید علتش اینه که حرفی برای گفتن ندارید یا شاید هم بیش از حد دچار خود بزرگ بینی هستید... بنده عرض نکردم منابع گیاهی B12 دارند که حرف تو دهن من میگذارید !!! عرض کردم در سطحشون باکتری هایی هست که اون ها این وایتامین رو تولید می کنند و در یک شرایط خاش شاید بشه از اون هم استفاده کرد در صورتی که فرد نخواد از ساپلمنت استفاده کنه.ضمنا برخلاف شما با وجود دانشی که شخصا داشتم ، رفتم این مسئله رو برای اطمینان خودم از یکی از بزرگان و عزیزان که پروفسور بیوکمیستری هستند پرسیدم و مجددا تایید شد !!! حالا شما با 2 کلاس تحصیلات که اصلا معلوم نیست مدرک تحصیلیتون چیه و از کدوم دانشگاه گرفتیدش که جای خود دارید ... . قرار هم نیست باکتری ها ماشین تولید وایتامین بشوند و البته این فقط یک ایده بود که عرض کردم و پافشاری نمی کنم که همه برن میوه ی ارگنیک بخورن و کم بشورنش و ... اون مال یه شرایط خاصه .در هر دو صورت هذیان میگویید دوست گرامی، بدن انسان بطور طبیعی قادر نیست از هیچ منبع گیاهی برای کسب b12 مورد نیاز خود استفاده بکند، دستگاه گوارش انسان فاقد کوآنزیم لازم برای جذب انواع غیرفعال این کمپاند است، هیچکس که تفاوت میان «انسان» و «گاو» و معنی «دستگاه گوارش» را میفهمد در اینباره بحثی ندارد. عدم شستشوی کامل میوهجات و سبزیجات «ارگانیک» با امید به اینکه «باکتریهای» آن از دستگاه گوارش شما ماشین تولید ویتامین درست بکنند دستکم این برتری را دارد که به عنوان روشی ارجینال برای خودکشی وارد کتابها بشود.
باز هم دچار سوء تفاهم شدید . اون انتی بایوتیکی که میل می کنید دوزش بر اساس سن یا وزن و یا فاکتور های مختلف دیگه محاسبه و تجویز میشه. اما انتی بایوتیکی که از گوشت و لبنیات میل می کنید ناخواسته است ! اون اضافیه ! احیانا به گوشت مقاومت انتی بایوتیکی خورده امیر جان ؟؟!!! اونم اگه توضیح بدهم متهم میشم که بدیهیات رو توضیح دادم ! در مورد به پایان بردن دبیرستان هم قشنگ گفتی . بهتره تو آینه یک نگاهی به خودت بندازی و جمله ات رو تکرار کنی چون من به اندازه ی کافی درس خوندم و همچنان هم دارم می خونم . صحبت هامم همش ریفرنس داشت که همین باعث ناراحتی جنابعالی شده چون حرفی نداری برای گفتن. سبک نگارشت هم کاملا من رو یاد چاله میدانی های کم سواد انداخت که وقتی حرفی برای گفتن ندارند دست به اتهام زنی و انکار وجود طرف مقابل میزنند ...ممنون از شما بخاطر توضیح صبورانهی مفاهیم پیچیدهی پزشکی به ما شاگردان خنگ و دبنگ، وانگهی بدون آنتیبیوتیک شما همچون صدها نسل از انسانهای طبیعتدوست و بدوی که با هارمونی تمام در طبیعت زندگی میکردهاند، تا بحال از اسهال و تب مرده بودید و ما فرصتی چنین ارزشمند برای کسب کمالاتی چنین نایاب را از کف میدادیم. مشکل آنتیبیوتیکها نیستند، بلکه آدمهایی هستند ناتوان از به پایان بردن دبیرستان، که با خواندن سه خط اول از یک مقالهی انگلیسی دچار توهم خودپزشکپنداری شدهاند و راه استفادهی درست از این بزرگترین یافتهی پزشکی تمام تاریخ بشر را نمیدانند.
آهااااااان پس از اون موقع نشستی این همه نوشتی که این پیش فرض غلط و عجیب و غریب و غیر علمی خودت رو که هیچ آدم عاقلی تاییدش نمی کنه ، به بقیه بدون منبع علمی بخورانی ؟؟؟؟ نه عزیزم ! این روش ها تو بحث کردن دست کم با من جواب نمیده ! آمپول بی 12 که الان داره استفاده میشه رو هم بسیار از تو بزرگ تر هاش دارند تولید می کنند و بسیار از تو بزرگ تر هاش دارند تجویز میکنند و کاملا هم کارامدیش ثابت شده . مال امروز و دیروز هم نیست . نمیشه با توهین به طرف مقابل و زیر سوال بردن دانشش با عبارت های درخور خودمون و بدون منبع و ریفرنس ، نتیجه گیری به این مسخرگی رو به کسی بقبولانیم . البته شما می تونی بی 12 بدنت رو از گوشت بگیری کسی منکر کباب خوری و همبرگر خوری شما نمیشه اما وقتی حرف علمی می خوای بزنی بحثش فرق می کنه. دست کم میشه به خوانندگان این تاپیک اجازه بدیم خودشون بررسی کنند کی حرفاش منبع داشته و کی رو هوا صرفا منکر شده تا اعلام وجود بکنه و بعد چنین نتیجه گیری رو ارائه بده در آخر !!!! خودشون متوجه میشن و بهترین نتیجه رو می گیرند. موفق باشید جناب دانشمند کشف نشده...«تنها منبع طبیعی b12 قابل استفاده برای انسان، بدن حیوانات دیگر است». حال کمی پیرامون «قرصهای ساپلمنت» و «رودهی گاو» برایمان کلاس برگذار بکنید، استاد.