اینطور که پیداست شما تمام قطعنامههای سازمان ملل علیه اسرائیل را قبول دارید. شما دربارهی این قطعنامهها هیچ جوابی نداشتید و صحبتی نکردید. البته من هر از چند گاهی به اینجا سر خواهم زد و منتظر نظر صریح شما دربارهی این قطعنامهها هستم. امیدوارم شجاعت این را داشته باشید که حقیقت را بیان کنید.
درست است که من ۱ ایرانی و ساکن ایران و طرفدار نظام جمهوری اسلامی هستم ولی عقاید من در مباحثه با شما دربارهی اسرائیل هیچ تاثیری ندارد، زیرا من از عقاید خودم در استدلالهایم استفاده نکردم. سند اصلی من تنها سازمان ملل است و این استدلال وقتی نادرست است که شما این سازمان و قطعنامههایش را قبول نداشته باشید. تصریح میکنم من در این جستار دربارهی هیچ موضوع دیگری بحث نخواهم کرد. البته شاید در
جستاری دیگر اگر دعوت به مناظره شوم و حضورم را مفید بدانم دربارهی موضوعاتی که مطرح شد حاضر به مناظره شوم. این تکنیکی خیلی پیشپا افتاده در مناظره است که بحث را از مسر خارج کنی و به اصطلاح توپ را در زمین حریف بیندازی و با هر بار شکست جبههی جدیدی باز کنی. برای کسانی که بحث را بعدها خواهند دید آدرس پیوند لیست قطعنامههایی که اسرائیل و فلسطین را شامل شده قرار میدهم. این قطعنامهها شاید چشم جویندگان حقیقت را به آنچه در سرزمینهای اشغالی علیه فلسطینیها رخ میدهد باز کند و آنها را از فضای مهآلودی که رسانههای غربی برای بیشتر مردم جهان ایجاد کردند درآورد:
List of the UN resolutions concerning Israel and Palestine - Wikipedia, the free encyclopedia
و
UN Resolutions Targeting Israel and Palestinians
شما متن کامل انگلیسی و فارسی این قطعنامهها را در سایت رسمی سازمان ملل میتوانید ببینید.
چند مورد از این قطعنامهها (که بیش از ۷۰ قطعنامه را شامل می شود) را برای نمونه برای شما انتخاب کردهام:
قطعنامه: ترادف واژه ی صهیونیست با نژادپرستی! البته این قطعنامه با لابی تندروهای امریکایی ۱۶ سال بعد پس گرفته شد!!
Year 1975, November 10: United Nations General Assembly Resolution 3379: equating Zionism with racism
متن فارسی
چندین قطعنامه علیه اسرائیل دربارهی کشتار مردم از جمله:
Resolution 592: " ... 'strongly deplores' the killing of Palestinian students at Birzeit University by Israeli troops".
April 20: Resolution 43/233: Expressing shock over killing of Palestinian civilians in Nahalin.
Resolution 111: The Palestine Question (January 19, 1956) " ... 'condemns' Israel for raid on Syria that killed fifty-six people".
در ۲۸ سپتامبر ۲۰۰۰ آریل شارون از مسجدالاقصی بازدید کرد. این بازدید به علت اعتراض جوانان فلسطینی به اتمام نرسید. روز بعد از این حادثه که مصادف با روز جمعه بود، نظامیان اسرائیلی اقدام به گشودن آتش روی نمازگزاران کردند که بر اثر آن ۷ نفر کشته و ۲۵ نفر زخمی شدند. این درگیری به انتفاضه دوم مردم فلسطین منجر شد.
قطعنامه:
Resolution 1322 (07 Oct 2000) deplored Ariel Sharon's visit to the Temple Mount and the violence that followed
چندین قطعنامه علیه اسرائیل دربارهی اخراج فلسطینیان از جمله:
Resolution 641 (30 Aug 1989): " ... 'deplores' Israel's continuing deportation of Palestinians.
Resolution 681 (20 Dec 1990): " ... 'deplores' Israel's resumption of the deportation of Palestinians.
Resolution 726 (06 Jan 1992): " ... 'strongly condemns' Israel's deportation of Palestinians.
Resolution 799 (18 Dec 1992): ". . . 'strongly condemns' Israel's deportation of 413 Palestinians and calls for their immediate return.
چندین قطعنامه علیه شهرکسازی های اسرائیل در سرزمینهای اشغالی از جمله:
Resolution 452: " ... 'calls' on Israel to cease building settlements in occupied territories".
Resolution 465: " ... 'deplores' Israel's settlements and asks all member states not to assist Israel's settlements program".
December 6: Resolution 2792: UNRWA Report. Calls for the implementation of UN General Assembly Resolution 194, stresses the "inalienable rights of the people of Palestine", and calls on Israel to stop resettling the inhabitants of Palestinian refugee camps.
Resolution 446 (1979): 'determines' that Israeli settlements are a 'serious obstruction' to peace and calls on Israel to abide by the Fourth Geneva Convention".