ویرایش از سوی مزدك بامداد : 12-01-2013 در ساعت 11:08 AM
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Mehrbod (12-01-2013)
مکزیک جنگ مواد مخدر نبود کشور پیشرفتهای میشد مثل کانادا و آمریکا ، مسائل دیگر هم همیشه درگیر هست
ببینید گدا بودن و در فقر زندگی کردن افتخار نیستش ، من دوست دارم کارگران در اکثریت ثروت ممکن زندگی کنند ، نه اینکه همگی شریک بدبختی مشترک باشند و درد به صورت مساوی تقسیم بشود!
دولت به خودی خود به لفظ آخوندی امّ الفساد است! دولت در بهترین حالت یک شر لازم و در بدترین حالت یک دیکتاتوری خون خوار است ، دولتی نمیتواند نماینده طبقه کارگر باشد ، کارگر باید خود صاحب کارخانه باشد نه سرمایه دار و دولت که هر ۲ یک پخ هستند!
نه اینکه در شوروی مردم به گاری بسته نشده بودند ،یک کمی در دنیای واقعی زندگی کنید مزدک گرامی ، من درک میکنم که حس نستالژیک دارید نسبت به شوروی مثل کسانی که حس نستالژیک دارند به زمان شاه ، ولی دنیای واقعی چیز دیگری است ، شما یک مثل واقعی میتوانید بیاورید که شرایط زندگی مردم در شوروی بهتر از آمریکا بوده است؟ یا یک کارخانه که بهره کشی از کارگر در شوروی نمیکرده؟
"A Land without a People for a People without a Land"
همینطور هم نگویید که نمیشود عضو سازمان اکثریت بود و خواستار مبل بود! مثل مسلمانها نباشید که به مسلمان بودن یا در این مورد به سوسیالیست بودن بقیه شک کنید! من هم گریه میکنم وقتی اوضاع آمریکا را میبینم ولی بیشتر گریه میکنم وقتی میبینم افرادی که در جبهه من و چپ هستند اینگونه در توهم زندگی میکنند و دلشان برای یک سیستم خونخوار مثل شوروی تنگ میشود ، سرمایه داری فاشیسم نوین است ولی منجلابی مثل شوروی جواب آن نیست! باید ما دشمنان سرمایه داری عیبهای خود را ببینیم و متوجه بشویم که کجا اشتباه کردیم که شوروی شکست خورد و آمریکا زنده ماند!
Anarchy (12-01-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مزدك بامداد (12-01-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مزدك بامداد (12-01-2013)
من میگویم دولت نمیتواند نمیانده طبقه کارگر باشد و وجود دولت خود مایه فساد است ، چه برسد به سرمایه داری دولتی که شما طرفدار آن هستید؟ چگونه سیستمی که هیچ انتخابات آزادی ندارد و با کشتار مخالفین به قدرت رسیده ادعای نمایندگی مردم را بکند؟ بحث من اینجا در مورد فلسفه وجود دولت نیست که خود یک بحث جدی " خانوادگی" بین جبهه چپ است ، بحث من این هست که هرچه ما انتقاد به سرمایه داری خصوصی میکنیم ، باید ۲۰ برابر آنرا به سرمایه داری دولتی مثل شوروی انجام بدهیم! سرمایه داری و کنترل کردن ابزار تولید به دست سرمایه دار خصوصی بد است ، به دست دولت نیز ۱۰۰ برابر بد تر است!
خیر! اگر تولیدات کشورهای شرق آسیا نیز به داخل خود آمریکا منتقل بشود چیزی در کًل سیستم ایجاد نمیکند فقط تغییر کمی ایجاد میکند ، مثلا یک کارگر در چین ۱۶ دلار در روز میگیرد یک کارگر در آمریکا ۱۰۰ دلار در روز ، سود کًل ۴۰۰ دلار است ، پس آن تغییر انقلابی نیز ایجاد نمیشود که سرمایه داری بهم بریزد اگر همه کارخانههای آمریکا در چین به داخل خود آمریکا منتقل شود!
sonixax (12-01-2013)
Mehrbod (12-01-2013)
Mehrbod (12-01-2013)
هماکنون 7 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 7 مهمان)