خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
آیا منافع فردی معیار نهایی هر چیزی نیست؟ - برگ 4
آیا منافع فردی معیار نهایی هر چیزی نیست؟ - برگ 5
اینها دلیل اخراجشون برای بار اول هست و ربطی به دشواری و مشکل شخصی و ... هم ندارد . خودتان بروید بخوانید ببینید که مدیر طرف بحث (من) چگونه سخن میگفت و کاربر فلانی چگونه!!! آخرین لینک رو هم حذف کرده بودیم ولی برگرداندم تا ببینید که این کار و آیدی سازی فله ای و سپس فحاشی در پیام شخصی و جای جای سایت سنت دیرینه ایشونه. همون بار نخست هم مدیران تصمیم گرفتند که تمام کاربران اخراجی (که روی هم 3 یا 4 نفر میشدند) را دوباره دسترسی بدهند که ایشون هم جزوشون بود.
این هم آخرین پیام خصوصی ایشون برای من و بقیه مدیران :
جاهایی که قرمز کردم نام یکی از مدیران و دوستان قدیمی هستش.نوشته اصلی از سوی kakoli
در حال حاضر هم تنها اخراجی سایت ایشون هستند اون هم تنها و تنها به خاطر فحاشی به سایر کاربران که البته فحاشی این بارشون به جناب مزدک رو هم حتمن در جریانش هستید .
بحث صریح و بی رو دربایستی و حتا سخن گفتن با لحن تند یک مساله هست (که در قوانین هم مشخص شده گفتن جملاتی چون یاوه میگویی و چرند میگویی و دروغ میگویی و مانند اینها از نظر سایت توهین نیستند و البته به راستی هم توهین نیستند و در بدترین حالت لحن تند در بحث هستند) ، فحاشی به کاربران آن هم به این شکل یک مساله دیگریست.
یعنی چی من یه دور ترتیبت رو میدم بعد با چاقو فلان جات رو پاره میکنم!!!!!!! این چه وضعه حرف زدنه آخه !!!!!
این مساله به هیچ عنوان در این سایت تحمل نمیشه. میخواید اسمش رو بذارید نقض آزادی بیان خوب بذارید.
سر داستان دفاع از نازیسم و بحثهای نژادپرستانه و ... به خواست کاربران احترام گذاشتیم و سرور را علارغم تمام مشکلاتی که داشت و بر خلاف میل خودمان به کشور دیگری بردیم تا درگیری قانونی نداشته باشیم . این یکی ولی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست و در حال حاضر هم در کنار ممنوعیت پورنوگرافی کودکان و نقض کپی رایت (که این هم فقط به خاطر DMCA و امثالهم هستش) تنها خط قرمزهای تارنما محسوب میشند.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (01-19-2014),Dariush (01-19-2014),kourosh_bikhoda (01-19-2014),Mehrbod (01-19-2014),مزدك بامداد (01-19-2014)
جنون آنی باعث تخفیف در مجازات نمیشود! ایشان یک بار نیز در گذشته به علّت فحاشی شدید بازداشت دائمی شده بود ولی یک فرصت دیگر به ایشان داده شد تا بازگردند ولی باز به راه گذشته خود ادامه داد! اگر اینجا شخصی بازداشت میشود باید یک معنی داشته باشد وگرنه اگر همه مورد بخشش قرار بگیرند دیگر اصلا بازداشت برای چه هست؟ با این حال من تنها تصمیم نگرفتم بلکه تمامی مدیرهای انجمن رای مثبت به اخراج ایشان دادند! من نیز نظر خود را عوض نمیکنم ، ولی اگر اکثریت مدیرها عوض کردند من مخالفتی نمیکنم!
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (01-19-2014),kourosh_bikhoda (01-19-2014),sonixax (01-19-2014),مزدك بامداد (01-19-2014)
مزدک جان بار قبل هم که ایشان اخراج شدند، دوباره دقیقا به همین شکل با آیدی جدیدی آمدند به فحاشی پرداختند، پس این گونه رفتار بخشی از شخصیت اوست نه اتفاقی برخلاف روال.
البته تنها ایراد (نابخشودنی) کار ایشان از نظر من لات بازی و دهنکجی به قوانین اینجاست نه خود فحاشی، چنانچه دوبار دراینجا و یکبار در هم میهن اخراج دائم شدهاند (در هم میهن من کافر شیطانپرست هنوز دسترسیم برقرار است). البته این فحش جنسی که ایشان به شما داد آخرین از سریال فحشهایِ جنسی او بود، فحشهایی ایشان به مدیران ایشان دادند که به دیگر کاربران میدادند چندسالی دسترسی آنها را به اینترنت قطع میکرد.
من تا پیش از این هم برای عموم کاربران بود که مخالف فحاشی و اینها بودم و اکنون هم تنها بعلت اینکه باعث بهم ریختن جستار و شخصی شدن پیکها میشود مخالف آن هستم. من فحشیهایِ افرادی مانند او را به این صورت و گاهی به اینصورت میخوانم، ناراحتیای اگر هست، از نبود نظم اجرایی لازم در خود اینجاست.
من اتفاقا از پادرمیانی شما با صبر و تجربهای که دارید استقبال میکنم، بلکه باعث شود قوانین و اجرای آن در اینجا سامانی بگیرد. همچنین بنظر من اگر مشکل اساسی ایشان که اسپمینگ (دادن 5 تا پست چند صفحهای در چند دقیقه پشت هم)، استفادهیِ وبلاگی از فروم و سوء استفاده از آزاد بودن ایجاد تاپیک در اینجا و زدن تاپیکهای با موضوعاتی که یا کلا چرند است (و ایشان در آنجا خودش با خودش گفتگو میکند یا همینجور یک پیکی رها میشود و نه پاسخی و نه تشکری نشان دهندهیِ خوانده شدن و مخاطب داشتن آنها نیست) یا میتواند براحتی در پاتوق شب نشینی یا در سایر بخشهایِ غیرموضوعی مطرح شود و البته شخصی کردن بحث است (چنانچه خودش همواره گفته که بحیال خودش اینجا آمده برای رو کم کنی و حمله بما). حتی سخنان او دربارهیِ شما هم خودتان بهتر از من میدانید به بحث اخلاقی شما با او در هم میهن برمیگردد و بعنوان یک ناظر میدانم از کجا شروع شده.
من چندوقت پیش هم یک مرثیهای خواندن دربارهیِ جهتگیری اینترنت فارسی و رابطهیِ اینهایی که ما اینجا میبینیم با حماسههایِ فیس بوکی که پشت هم خبر ساز میشود. شما چشم انداز را چطور میبینید و چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (01-19-2014),kourosh_bikhoda (01-19-2014),Mehrbod (01-19-2014),sonixax (01-19-2014),Theodor Herzl (01-19-2014)
من با تخفیف به ایشان مخالفم. حضور و فعالیت در هر انجمنی یک تفاهم و قرارداد دو طرفه است. منی که در سایتی عضو میشوم، قوانینِ آنرا پذیرفتهام و به هر حال باید به آن احترام بگزارم. از خطِ قرمزهای اینجا فحاشیِ مستقیم به کاربران است. ایشان یکبار قبلا اینکار را کردهاند و به یکی از مدیران فحاشی کردند که به خاطر آن ، همچون تمامِ فرومها که توهین به مدیرانِ سایت، منجر به بنِ دائم میشود، بن دائم شدند، اما با پا در میانی به ایشان فرصت دادند که روالِ پیشینِ خویش را تغییر دهند. اما مشخص شد که ایشان هیچ اهمیتی برای قوانین و ارزشهای این سایت قائل نیستند، وگرنه درجهای از احترام برایش قائل بودند، اما چنانکه میبینیم با اطلاع از خط قرمزهای سایت، ایشان بار دیگر به روال پیشین خویش بازگشتند که این مشخصا نشان از بیاهمیتیِ قوانینِ این سایت برای ایشان دارد. چنین کاربری بهتر است مکانی را بیابند که رفتارهای اینچنینی بربتابد.
مدیران این سایت هم کسانی هستند که داوطلبانه به نظم و ترتیب سایت و برقراری قوانین آن میپردازند. اینکه با کمترین برخوردِ مدیریتی در این سایت بلوایی بر پا میشود، انصاف نیست. واقعا اینجا تا کسی شورَش را درنیاورده باشد، کاری به کارش ندارند. همین کاربر فلانی در جستارهای خود سخنانی چون «من کونِ این فرگشت کسکش هم خواهم گذاشت» میگفت که در این سایت سابقه نداشت، اما باز کسی به او چیزی نگفت از بیم اینکه اینجا دادِ دوستان بلند میشود و شلوغبازی میشود، بعد هم ایشان پیاپی جستارهای مشابه گشودند که باز خلاف قوانین است اما باز کسی کاری به او نداشت، تا کار بدانجا کشید که گمان کردند، مرزی برایاشان نیست؛ این مشخصا نتیجهی تضعیفِ مدیرانیست که برای کمترین اعمال قوانینی که همگی قبل از عضویت آن را قبول کردهاند، جنجال برپا میشود!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (01-19-2014),kourosh_bikhoda (01-19-2014),sonixax (01-19-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)