Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
داریوش جان مساله برای من تنها مساله نگاه کاربران به آن بود که از همین نظر چند نفری که الان دیدم متوجه شدم دلیلی برای این عدم استقبال و پایین آمدن راندمان دو نفره ندارم (البته 10 نفرهاش قطعا بگمانم کاهش راندمان داشته باشد :D) و خودم هم الان هوادار برگزاری همزمان هستم ببینم چطور از آب درمیاید.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
راسل گرامی اجازه بدهید،
آنارشی جان بیا من خودم از تو میزبانی میکنم! پرسشهای سخت و ناجور و شخصی را هم از لیست سوالات شما حذف میکنم و هر کاربری به خودش اجازه داد مزاحم شما شده، سوالی بپرسد که از آن خوشتان نیامده را اخراج دائم میکنم و ... تا تنها ایرانبانو مجبور باشد به آنها جواب بدهد و سرانجام بداند که «تبعیض برمبنی جنسیت» واقعا چه شکلیست.
زنده باد زندگی!
من این تبعیضات جنسیتی را پیش بینی میکردم
همگی شاهد باشید........
راسل جان من حالا که فکر میکنم میبینم چه قدر وقتم کمه.میشه از امروز ده روز حساب کنی
تازه آنارشی هم که به عنوان یک رقیب*(مرد!!!!!!) با من همزمان شد.عدالت را رعایت کنید!
___
* از قدیم گفته اند دو مهمان چشم ندارند یکدیگر را ببینند
شراب اولی تر ...
sonixax (06-02-2013)
خب دوستان چه کسی داوطلب است برای نشستن روی صندلی.
از 10 نفری که در اینجا بیشترین پست را دادهاند تنها کافر_مقدس خودمان است که روی صندلی ننشسته،و همچنین بانو آلیس هم چندین بار از زیرش در رفته.
در کنار نشستن نفر جدید من پیشنهاد میکنم یکی از دوستانی که قبلا نشسته و علاقه دارد دوباره جستارش باز شود.
همینطور دوستان برای سری دوم میتوانند لیست پرسشهای استاندارد جدید را پیشنهاد کنند که بنظرم جای کار زیاد دارد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (06-29-2013),Dariush (06-25-2013),Soheil (06-27-2013),sonixax (06-25-2013),undead_knight (06-27-2013)
کافر جان روی صندلی مینشینی؟وکیلم؟
دوستان یک نفر را پیشنهاد بدهند از کسانی که روی صندلی پیشتر نشستهاند جستارش را باز کنیم.
من پیشنهاد میکنم پس از اینکه هموندان نشستند، مدتی به صندلی داغ استراحت بدهیم،
پس از آن جُستارهای گذشته را بازگشایی کنیم.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)