میگم چطوره دوستان اگر کسی با مشروب کوکتل خوشمزه یا انرژی زایی بلده درست کنه بگه یاد بگیریم.
میگم چطوره دوستان اگر کسی با مشروب کوکتل خوشمزه یا انرژی زایی بلده درست کنه بگه یاد بگیریم.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
از مزه های خوبی که همراه با نوشیدن مشروب باید امتحان کرد میشه به سالامی و پنیر گودا و سوسیس کراکف اشاره کرد.
(اشاره کرد رو داشتین؟ خیلی ادبی گفتم)
در جایگاه مزه میوههای خشک شده هم بسیار خوب هستند. همینطور اگر اهل نوش کردن برندی(هر نوع آن)هستید سوپهای ترش، مزهی باورنکردنی به مشروبتان میدهند. اگر مثل من از طعم ودکا بیزار و عاشق مستی ِ آن هستید میشود آنرا با کباب ترکی قابل تحمل کرد.
حالا که صحبت مزه است، کسی از دوستان تابحال خرمای درجه یک را با شراب متوسط به بالا امتحان کرده؟ به کام من که بسیار شیرین آمد!
زنده باد زندگی!
بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
عجب بحثی...منم که به کل تو این زمینه بوق بوقم!!! بابا یه چند گرم اتانول ناقابل که این همه حرف و حدیث نداره دیگه...
صحبت از کباب اُزونبرون شد یاد دنبلان گوسفند افتادم!! دنبلان هم اگر بشه گیر آورد و موقع عملیات سرخ کرد و خورد خیلی مزه میده.
در نبود دنبلان میشه از خوئک گوسفند هم استفاده کرد.
خوئک حلاله و برای تهیه اش باید فقط به قصابی های محل سفارش بدید.
البته اگر با قصاب یکم رفیق باشید دنبلان هم میتونه براتون بیاره.
کفر نفرمایید که دیانوسیس خشمش میگیرد
آجیلفروشی ِ تواضع در خیابان شریعتی تهران یک بستههایی از میوههای خشکشده دارد که در آن همهجور میوهای هست، از نارگیل و انبه تا سیب و کیوی! نسبتا هم ارزان است و هشت تا نه بار میشود از یک کیلوی ِ آن استفاده کرد. اما اگر فشارتان پائین است طرف این چیزها نروید که ممکن است اذیت بشوید. بطور کلی بیشتر مزهها فشار را پائین میآورند. البته بستگی به نوع مشروبی هم که نوش میکنید دارد.
دوست عزیز این میوههای خشکی که من گفتم را میخریم ۴۰ هزار تومان پنج نفری شش باری میخوریم! ماهی اوزن بورون کجا بوده؟! ماهی حوض هم گیرمان نمیآید این روزها!بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد
زنده باد زندگی!
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)