بانو آلیس به مهربد ما ایراد نگیر، گاهی عمدا کلمات عربی هم به کار میبره ولی در سره نویسی بسیار مسلط هست!!! من خیلی دوستش دارم البته برادرانه
------------------------------------------
مهربد حقیقتا برای من فرد بسیار قابل احترامی هست...هم اخلاق بسیار خوبی داره هم دانش بالایی داره!!! روی من که خیلی تاثیرگذار بوده و ازش خیلی چیز ها یاد گرفتم..جا داره همین جا ازش تشکر و براش آرزوی موفقیت و تندرستی و جاودانگی کنم
تو فکرم اصلا یه تاپیک مخصوص مهربد و برای قدردانی از زحماتش باز کنم....
امیرجان مراسم دیگه قدیمی شده...الان دیگه بدون اینا میرن زیر یه سقف
خیلی از این شکلک خوشم اومده...این رو گذاشتم که شما رو وادار به سوالات این چنینی کنم دیگه بانو آلیس
خب تا احساس رو چی تعریف کنیم...اون چیزی که شما منظورتون هست رو هیچ مردی نداره!! حالا کورس مهربدشناسی(Mehrbodology) رو شاید یه وقتی اگه تو مودش بودم همینجا برگزار کنم
دید من اینجوری نبود. من قبلا هم دیده بودم کاربرهای جوانی که مقالات انگلیسی ویکیپدیا رو به پارسی ترجمه میکردند و در ویکی قرار میدادند. املای نوشتاری اون دوستان هم به همین شکل بود. در کل با سیستم نوشتاری درست پارسی تا حدودی آشنا بودم.
فقط خودم جونم در میاد تا اونجوری بنویسم اسم و فامیلم هم یادم میره آدرس خونمونم گم میکنم
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
هماکنون 75 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 75 مهمان)