Nocturne من منظورم این نیست که اون فیلم فیلم بدی بود. اتفاقا فیلم خیلی خوبی بود و منم تحت تاثر قرار گرفتم و اگه حس بدی بهم دست داد به این خاطر بود که تحت تاثیر داستانش و بازی بازیگرانش بودم.
Nocturne من منظورم این نیست که اون فیلم فیلم بدی بود. اتفاقا فیلم خیلی خوبی بود و منم تحت تاثر قرار گرفتم و اگه حس بدی بهم دست داد به این خاطر بود که تحت تاثیر داستانش و بازی بازیگرانش بودم.
از موضوع تاپیک به کلی منحرف شدیم. یه فیلم خیلی خوب دیگه که منو خیلی تحت تاثیر قرار داد فیلم زندگی دیگران بود. فیلم تو دوران حکومت دیکتاتوری آلمان شرقی اتفاق میفته و در مورد یه مامور امنیتی هست که ماموریت پیدا میکنه زندگی یه کارگردان تاتر رو تحت نظر قرار بده . The Lives of Others (2006) - IMDb
گفتگوهای کناری پیرامون هنر و شناخت هنر به جُستار « شناخت «هنر» » جابهجا شد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من جدید اینها رو دیدم:
The Grey (2011) - IMDb
Midnight in Paris (2011) - IMDb
این بحثهای حدید با دوستان بر سر هنر و فیلمنامه و هنر و اینها کمی بر ما اثر کرد دیگه اینها هم ما رو راضی نمیکنه.البته نیمه شب در پاریس بد نبود بازیها و فضای دهه 20 پاریس و اینها ولی داستان خیلی ساده بود از ودی آلن توقع بیشتر بود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
"گری" فیلم نامه اش بسیار تکراری بود.فقط به خاطر Liam Neeson تا آخرش را دیدم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
فیلم لبوفسکی بزرگ با بازی جف بریجز و از برادران کوئن. آخرین فیلمیه که دیدم و محشره.
با بازی Denzel Washington و Ryan Reynolds
در کل فیلم خوبی بود و من بهش 8/10 میدم.
فیلم هایی که اخیرا دیدم.
The American-2010
با بازی George Clooney و Violante Placido(نقی نگهدارش باشه)
نمره:8/10 فیلم زیبایی بود.
و
The Expendables 2
این فیلم یک گردان بازیگر معروف داره.در واقع قهرمان های اکشن دهه های قبل سینمای آمریکا همگی در این فیلم جمع شده اند. فیلم معرکه ای نبود ولی ارزش دیدن داشت.7/10
بازیگران:
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)