میگم ساده ای ناراحت میشی!
حد اقل از یک چیزی دفاع کن که ارزشش رو داشته باشه! این موجودات شریفی که ازشون حرف میزنی در کشتار زندانیان سیاسی سال 67 دست داشتند و با وقاحت تمام هم منکرش میشند!
کروبی که رسمن اعتراف کرد از جزایری پول دزدی (از مردم ایران) رو گرفته!
خنده دار حرف میزنید! و این بلاهتی که در سخنانتان موج میزند بیش از پیش آن را خنده دار هم میکند!
سوای اینها میپردازیم به اراجیف یک سبزی فروش :
1 - من کجا جیش العدل رو مشروع دانستم!؟ نشان دهید یا اگر نمیتوانید زبان بر کام گیرید.
2 - کجا از مجاهدین حمایت کردم ؟ نشان دهید یا اگر نمیتوانید زبان بر کام گیرید.
3 - کجا با کشت و کشتار موافقت کردم ؟ باز هم نشان دهید یا زبان مبارک را در دهانتان نگاه دارید.
در یک خط سه تا دروغ رو بستید به من! که البته از اخلاقیات سبز اللهی هستش و چندان هم عجیب نیست.
چه قدر ساختار شکن
هنوز هم میگم ارزشی نداره! نتیجه گیری های مغز شویی شده ی شما فقط اعتبار نداشته تان را بیشتر از بین میبرد جانم!
معلومه که من میگم پرداخت یک هزینه سنگین برای اجتناب از پرداخت یک هزینه به مراتب سنگین تر اخلاقیست! منتها ذهن بیمار شما این جمله را قربانی کردن افراد ترجمه میکند.
جوش آوردن خودش یکی از نشانه های بچه سالی و عدم بلوغ فکریست که در تک تک نوشتار شما موج میزند!
البته اگر این پیروزیتان از جنس توهم پیروزی جنبش سبزی فروشان مقیم ایران و حومه هستش مایه شادمانی و خرسندی ما هم هست :))