من دپ نیستما تازه شنگول هم هستم
من دپ نیستما تازه شنگول هم هستم
درود داریوش. پس تو کی درس میخوونی؟ از من که بیشتر تو نتی
منم تنها مشکلی که دارم این هست که نمیدونم چطوری میشه با یه سیستم دیگه بری تو آرشیو یاهو مسنجر یا ایمیل و پیغاما با کسی که قبلاً ایگنورش کردی رو ببینی. کسی میدونه چطوری؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (11-29-2012),Dariush (11-28-2012),mamad1 (11-28-2012),sonixax (11-29-2012),undead_knight (11-28-2012)
برای این مورد هم باید به طور موقت اون شخص رو از لیست ایگورنت خودتون خارج کنید.اینم از منویMessanger>Preference>Ignore List شخص مورد نظر رو به صورت موقت از آن لیست خارج کنید و بعد از اینکه مکالمات خودتون رو مشاهده کردید دوباره به همان لیست برگردانیدش.
البته این اولین و ساده ترین راهی بود که به نظرم رسید.
Anarchy (11-29-2012),shirin (11-28-2012),sonixax (11-29-2012),undead_knight (11-28-2012)
مرسی داریوش. منظورم این نیست که چطور سیوشون کنیم. منظورم مکالماتی هست که قبلا انجام شده و گزینه سیو هم تیک نداشته. با یه سیستم دیگه حالا از طریق ایمیل یا مسنجر چطور میشه اون مکالمات رو دید؟
هماکنون 56 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 56 مهمان)