sonixax (11-25-2012)
خانم مهتاب سریال خوب ببین که سرگرمت کنه خیلی تو روحیت تاثیر مثبت داره. الان twilight فصل آخرش اومده خوراک دیدنه. میخوام بشینم مثل prison break یک هفته ای رگباری 4 فصلش رو تموم کنم. سریال خوب بک ماهی فکر آدم رو مشغول میکنه.
مفیده
+
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
مهتاب خانم یا افسرده شدید یا اینکه دچار کمبود روی و باید زینک سولفات بخورید.
یکی هم یه راه حل بده برای من؛ کتاب دستم میگیرم که بخوونم، حتی اگه تازه نسکافه خورده باشم خوابم میبره، چه کنم؟ دارم بیچاره میشم.
خب ویوی جان معلومه که تو هم حس و حال درس خوندن رو نداری دیگه
منم پیشنهاد میکنم که بشینید پلنگ صورتی ها (همون قدیمی ها که توش حرف نمیزنن) رو با دقت نگاه کنید و از خنده بترکید، و از شدتِ شوخ طبعی سازندگانش کف کنید.
آنارشی جان فقط کتاب درسی نیست که. کلی کتاب غیردرسی دارم که یا فقط اولشو خووندم یا تا وسطاش و ادامه ندادم.
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
اشتباه می کنید ! غمگین تر از این بسیار هستند .. برای نمونه ترانه ی "نامه به وطن" همین داریوش اقبالی . یا ترانه ی "وطن" امید و ...
حدود 40 ترانه ی بسیار غمگین داخل هاردم دارم که به زودی از قشنگ ترین اون ها لینک جداگانه تهیه می کنم و در اختیار دوستان قرار میدم تا اگه گوش ندادند بی نصیب نمونند !من نصف این ها رو به صورت دایویکس در آرشیوم دارم ... اگه ایران باشید خیلی راحت می تونید این مجموعه ها رو از ویدیو کلوپ ها یا دست فروش ها به صورت فشرده تهیه کنید
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
قبلنا این موقع های شب پرنده پر نمیزد تو تالار. چی شده الان چهار پنح نفر بیدارن؟
هماکنون 63 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 63 مهمان)