درود کدوم اهنگ شجریان رو گوش میدی
درود کدوم اهنگ شجریان رو گوش میدی
البوم گلبانگ 1
اونجا که میگه عشق تو آتش جانا"2" زد بر دل من بر باد غم داد آخر"2" آبو گل من
روی تو چون دیده دل "2" بهتر ز لیلی شد بند زنجیر دام مجنون دل من
وصل تو مشکل مشکل جان دادن آسان
یا رب کن اسان اسان این مشکل من
با این ترانه من توی یک حالت خلسه ای هستم
امروز به سرم زد البوم های شجریان رو تکمیل کنم
حدود 46 تاشو دارم
20 تا دیگشو همین الان دارم دانلود میکنم
عالی بود داداش من که فول البومش رو کامل دارم چند تا از بزمه های خصوصیش رو هم دارم هیچ کس به اندازه شجریان و همچنین بنان به من حال نمیده موسیقی سنتی یه چیز دیگه است
دقیقا عین خودمی
هیچ موسیقی مثل موسیقی سنتی و هیچ صدایی مثل شجریان نمیتونه منو از خود بیخود کنه
از بین موسیقی ها هم تار حسین علیزاده و کمانچه کیهان کلهر رو روانمه
دوستان من چند ماهی نیستم، و احتمالا بعد از تعطیلات کریسمس دوباره در جمع دوستان خواهم بود.
سنگر را خالی نکنید.
زنده باد زندگی!
امیدوارم شما نیز مانند مهربد، زودتر از موعد برگشته و ما را سورپرایز کنید!
---------------------
من با اینکه فعالیتم در اینجا خیلی کم است، اما کمابیش تمام گفتگوها را دنبال میکنم و همین باعث شده که با اکثر کاربران احساس صمیمیت کنم، در حالیکه احتمالا آنان من را اصلا نمیشناسند! وضعیت جالبیست که تنها در فضای مجازی میتواند پیش بیاید!
کسی اینجا سگ یا گربه داره؟ من سگ دارم ، یکی از مشکلات اصلی سگ داشتن اینکه که وقت مسافرت رفتن باید هی دنبال یکی بگردی از سگت نگهداری کنه و کلا بعضی موقعها آدم از مسافرت رفتن پشیمون میشه ، من الان ۲-۳ هفته هست دنبال یکی میگردم از سگم نگهداری کنه برای سال نو میخوام برم جایی پیدا نمیشه ،
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (11-25-2012),sonixax (11-25-2012),undead_knight (11-25-2012)
البته یک جاهایی هم هست به اسم هتل سگها ، شبی ۳۰ دلار میدی سگت رو کلی بهش رسیدگی میکنند ، جدا از پولش آدم اعتماد نمیکنه سگش رو بده دست غریبه
"A Land without a People for a People without a Land"
چندماهیه خیلی احساس خستگی شدیدمیکنم.هر کاری هم میکنم که این احساس از بین بره فایده ای نداره.موندم چکار کنم؟
هماکنون 36 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 36 مهمان)