جز مهربد کسی منو یادش هست؟
جز مهربد کسی منو یادش هست؟
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
من فکر می کنم که به کرونا مبتلا شده بودم...تب و بدن درد داشتم ..به شدت دهنم خشک می شد..تا جایی که 20 لیوان اب هم می خوردم باز خشکی دهان ددداشتم.....البته هیچ درمانگاهی نرفتم و تقریبا بعد از ده روز احساس سلامتی و بهبود داشتم...خواهرم به دلایل کاری باچینی ها در ارتباط است..چند ماه قبل بود که به بیماری مبتلا شد که ما هر جا می بردیم تشخیص نمی دادند...تب بالا و حتی تنگی نفس و بدن درد.مرد و زنده شد...الان که نگاه می کنم احتمال می دم که من و خواهرم کرونا داشتیم.
to understand the actual world as it is
not as we should wish it to be
is the beginning of wisdom
در این جهان تنها یک تن من را میشناسد و آن هم خود من ام. ازینرو بیشتر زمانها
برای نگرش دیگران به خودم تره هم خورد نمیکنم مگر آنکه از دید خودم هم درست بیاید.
اگر دیدگاههای فرای اجتماع دارد باید بیاموزید که به باور و داوری خودتان ۱۰۰ برابر بیشتر
ارج نهید و تنها ترس شما این باشد که فزادهروی نکنید چون هر بُوندهای لغزشپذیر است.
داوری شما هم با برداشتی که تاکنون از گفتمان فنداوری و کازینسکی نمایاندهاید بسی ایرنگآمیز (error-prone) میزند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (03-20-2020),Transcendence (03-19-2020)
—مزدک بامداد
من با شما همداستان ام, بیشتر مردم اینروزها, از سر نویینگرایی بیجا بهایی به نگرش مثبت نمیدهند, هنگامیکه دارونُماها و دژدارونُماها کارکردی راستین, دانشیک و هتا اندازهپذیر دارند.
چکیده اینکه وسواس داشته باشید, ولی خودتان را هرگز نبازید و اگر هم دچار شدید ارام بمانید و به سیستم ایمنی تنتان باور داشته باشید.
placebos + nocebos
—مزدک بامداد
Scary (03-20-2020)
پیشنهاد من به چندی از دوستان که آواتار ندارند, به یاد نمیمانید! من نوشتههای اینجا را میخوانم ولی پُرگاه یادم نمیآید کی کی بوده...
—مزدک بامداد
Ouroboros (03-19-2020)
دوستان گرانقدر پیشاپیش امیدوارم سال نوی خوبی داشته باشید. همچنین امیدوارم همه شما، چه آنها که اکنون در این جمع هستند، چه آنها که فعلا در بین ما نیستند، به خصوص راسل و داریوش و شوالیه و کسری و شهریار و نیز دخترکان انجمن، همگی سلامت و سرحال باشید و چنان بمانید و خانواده و دوستان و عزیزان شما نیز به همچنین! ای کاش امسال ما به آرزوی دیرینهی خود که همانا کم شدن سایهی شوم این نظام فاسد و ناکارآمد از سر مردم و کشور ایران است با حداقل هزینهی انسانی ممکن رسیده، بتوانیم اسفند سال دیگر قراری در تهران با دوستان بگذاریم و جامهای ِ افراشته به سلامتی را از نزدیک به هم بزنیم!
زنده باد زندگی!
هماکنون 44 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 44 مهمان)