بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
به هر دلیلی گذاشتید اشتباه کردید، من اگر هنوز مدیر بودم پست را پاک میکردم. اگر خودش میخواست اینجا لینک میگذاشت که چه بسی حتی آنوقت هم قانون اینجا اجازه چنین کاری را نمیدهد و یکبار پیشتر ادمین کسی را بخاطر گذاشتن اطلاعات خودش بن کرده بود، گردانندهی اینجا دلش نمیخواهد به هیچ شکلی و با هر احتمالی وسایل آسیبدیدن کسی را فراهم بکند.
شخصا تا روزی که نظام سرپاست حتی با دوستان قدیمی ارتباطی بجز ایمیل نخواهم داشت!
زنده باد زندگی!
نه رای اوردن ترامپ که ربطی به اقتصاد نداشت، او بدلیل بیزاری عمیق مردم عادی و سالم از گفتمان اکنون قالب بر چپ که درستنمایی سیاسی و فمینیسم و دگرباشپرستی و مرزهای گشوده است بود که رای آورد. اما آنها اشتباه کردند که تصور کردند ترامپ میتواند اینها را کاهش بدهد یا تعدیل بکند، این برند خاص از چپ از سیاست شروع و به سیاست ختم نمیشود. خود ترامپ از آنجاکه کاسب بازار است و نگرش سود-زیان به همه چیز دارد، نمیتواند فداکاری در پیشگاه تاریخ یا چیزهای از این قبیل که برای بقای درازمدت یک ملت ضروریست را درک بکند و دستبالا به بهتر کردن شرایط اقتصادی با سقط کردن برنامههای جنونآمیز دموکراتها دست مییابد.
ترامپ اصلا ابله یا دیوانه نیست، مثل احمدینژاد، جزو مردان بسیار خارقالعاده و استثناییست که در شرایط بحرانی به آرامش و تمرکز رسیده، قوهی تصمیمگیری آنها بهتر میشود. این است که بحرانهای کوچک ِ کم یا بیاثر مهندسی میکنند تا اطرافیان خود را بهتر بشناسند، چه کسی با بد شدن شرایط به من پشت میکند، خیانت میکند، وفادار میماند و ... در شرایطی که باقی مردان به جنون میافتند و جا میزنند(حتی مردان دلیر و پهلوانی همچون ماتیس)، اینها تازه خودشان میشوند. شما اگر میخواهید میزان خرد یا جنون ترامپ را بسنجید نه به روشهایی که اتخاذ میکند که به نتایج اعمالش بنگرید. اگر کسی مرتبا اعمالی مرتکب میشود که به نظر شما و مخالفانش باید پایان کار سیاسی او را رقم بزنند اما نتیجهی عکس به بار میآورد و هربار محبوبتر و موفقتر و سربلندتر از قبل میشود، این یعنی او دارد در مرحلهای متفاوت بازی میکند که شما از آن پرت هستید!
هرکدام زودتر رسید!
جمهوری اسلامی ثابت کرده بسیار کینهتوز است و حافظهای بلندمدت دارد و هیچکس را به حال خودش نمیگذارد. الان هم مار تیر خورده است و به نظر من از همیشه خطرناکتر(تازه ۱۰۰۰ نفر بیشتر را سلاخی کرده!).
زنده باد زندگی!
Anarchy (03-14-2020)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
خوب کردی
ضمن اینکه دوستان هیچ تصور نکنند که عزیزان ارزشی ما اینجا را نمیخوانند، من تقریبا دو سال پیش ایمیلی از یک بسیجی دریافت کردم که در آن به من پیشنهاد میداد اکنون که سرعقل آمدهام و دست از کینهتوزی با دین مبین برداشتهام، بد نیست بروم در یک مجلهی مذهبی که او آشنا دارد مقاله بنویسم و جلسهای هم در کلاس درس او در دانشگاه برگزار کرده از معایب فرهنگ منحط غرب و مزایای فرهنگ والای اسلامی سخنرانیای بکنم و پولی هم بگیرم. میگفت خیلی از نوشتههای من خوشش میآید و اگر یک دهم از آنچه مینویسم فن بیان کلامی و انسجام فکری داشته باشم حسن عباسی یا رحیم پورازغدی بعدی را یافتهایم!
کلی او را اذیت کردم بنده خدا و آخر سر هم سرکاری فرستادمش به یک کافهای در انقلاب!
زنده باد زندگی!
مهربد جان جدی یه سوالی ازت دارم، کسخل مسخلی چیزی هستی؟ چون اصلا بهت نمیخوره. اینو به اون کاربر دیگه آنتی تکنولوژیست هم گفتم، گفت نه نیستم ولی خب این چیزایی که میگین نشانه کسخلیته! قبلا هم باهات بحث کردم ولی به راه راست هدایت نمیشی، نمیدونم چرا؟
آقا جون تو این چند ده هزار سالی که ما سبک زندگیمون رو از اون حالت دلخواه شما چرخوندیم و جوامع بزرگ ساختیم و تقسیم کار شدید کردیم و خانواده و نهادهای دیگه رو اولویت قرار دادیم تابحال بارها و بارها بابت این شیوه زندگی ضررهایی رو تجربه کردیم حتی تا سر حد انقراض ولی هیچوقت به عقب برنگشتیم.
«ما مزایای چنین زندگی رو به مضراتش میپسندیم.»
ما شیوع بیشتر بیماریها، خطر حکومتهای مستبد، متمرکز و تمامیتخواه، خطرات زیست محیطی و ... رو میپذیریم و بعنوان جامعه بابتش هزینه میدیم اما هرگز به قبیله بر نمیگردیم. مزایای این سبک زندگی غیر قابل نادیده گرفتن توسط ماست. حتی اگر این تمدن زیر ناکارآمدی خودش بپاشه باز هم شکل جامعه بزرگ و تمام ویژگیهاش مجددا تنها شکل رایج جوامع انسانی خواهد بود، گیریم محلیتر (مثلا همین حالا سر قضیه کرونا خیلی از اوهام گلوبالیستی رسوا شدند، زنجیره تامین کالاها معیوب شده و لزوم محلیگرایی که پادشکنندگی بیشتری داره مشخص شده اما کسی میل به قبیلهگرایی شما رو نداره).
یک نکته دیگه هم اینکه این گفتمان تکنولوژی که کازینسکی راه انداخته و شما از سردمدارانش هستید در ذاتش هیچ چیز خاصی نیست و هم ارز گفتمان چپهای محیط زیستی مثل گرتا جون است. یعنی پیشبینی آخرالزمانی و ضرورت انجام کاری هر چند دیوانهوار مثل نابود کردن جمعیت آدمها در این زمان برای جلوگیری از رسیدن به اون نقطه.
کل این ترس یک فرافکنیه. شما و گرتا جون و باقی دوستان ترس خودتون از آشوب آینده رو در قالب تزهای ایدئولوژیک بازنمایی میکنید. اونها نگرانی بابت عاقبت زیست بوم، و حیوانات را بسته بندی میکنن و میفروشن در حالی که اضطراب خودشونه. شما و دوستان هم نابودی تمدن رو میفروشید!
در چهارچوب زمانی بزرگ این چیزها کمترین اهمیتی ندارند. چرت و پرت خالصاند. طبیعت هم اندازه گوز بهشون اهمیت نمیده.
ساده و مفید و خلاصه گفتمت، خواه پند گیر خواه نگیر!
محافظهکاری صفت پسندیدهای است. اما اوضاع نظام آقا را دست بالا گرفتید، موافقم که در مراحل آخر خطرناکتر میشوند اما از طرفی بسیار پاشیدهتر از اون شدن که بتونن روی طیف وسیع مسائل تمرکز کنند. لگدهایی میزنند کورکورانه و بیشتر از گذشته اما منسجم و برنامهریزی شده نیست. همین روزهاست که این دیوانه محله که بی مهابا میچرخد به ساکنین ضرر میزنه خیلی خیلی سخت تنبیه بشه.
همین حالا در توییتر و تلگرام مثل مور و ملخ آدم با هویت واقعی ریخته که حرفهایی بمراتب تندتر و خانمان براندازتر از آن حرفهای قدیمی کاربران اینجا علیه هر موضوعی میزنند از دین و سیاست و اقتصاد و روابط درونی و بیرونی نظام و ...
هر چند باز هم میگم محافظهکاری شما رو میپسندم. ولی بنظرم باید در پلتفرم دیگهای هم این جمع باقی بمونه، برای فردای بدون جمهوری اسلامی آدماش میتونن موثر و مفید باشن. هر جور دوستان میدونن.
راستی چند اکانت سنتگرای خیلی خوب در تویبتر هستند که انگلیسی مینویسند، میشناسید؟ دنبال میکنید. مطالب خیلی خیلی خوبی مینویسند.
Mehrbod (03-16-2020)
ضمنا یک نکتهای رو هم اضافه کنم و فعلا برم (البته با امید به اینکه برچسب نخورم) امنیت مجازی پشت مستعارنویسی یک افسانه است. در لایههای مختلفی (سخت و نرم) هویت مستعارنویسان رو میشه پیدا کرد.
چند وقت پیش میخوندم که توییتر دو کارمندش رو اخراج کرده بود چون اطلاعات کاربران مستعار رو به یه حکومتی (فکر کنم سعودی) داده بودند. وقتی از لایههای سخت و نرم چیزی در نیاد، این هم یک روشی هست. (شرکت سرور دهنده این سایت هم مستثنی نیست).
الانم ما داریم با اینترنت داخلی اینا وصل میشیم (که تک تک آیپیها رو میتونن در بیارن) و از این ویپیانهای در پیت استفاده میکنیم، کلی ردپا و باگ براشون جا میذاریم که براحتی میتونن پیدامون کنن (تو این چند سال وزیر جوان تو این زمینه کم مایه نذاشته، کلی ابزار جاسوسی وارد کرده).
خلاصه که امنیت هویت مستعار مجازی افسانه است خیلی بهش نچسبید و فکر نکنید شاخ غول رو شکوندید.
پ.ن: بعنوان یک مورد فوق آماتوری بگم، من که یه آدم معمولیام، تخصص آیتی هم ندارم در حد کنجکاوی شخصی البته کمی میدونم. یکبار چند وقت پیش فقط با یک بار تلاش و اون هم با سرچ گوگل به کل سابقه همین کاربر امیر در اقصی نقاط اینترنت رسیدم. یه وبلاگی هم سال ۲۰۱۵ تو tumbler ساختند و حتی عکسشون رو هم توش گذاشتن که احتمالا الان از خاطرشون رفته (چون حساس هستند اینجا نمیذارم).
با امید به اینکه برچسبی چیزی بهم نزنید، میخام بگم عزیزان انقدر سخت نگیرید. خدایی هیچ خبری نیست شل کنید. میتونیم از لونهها بیایم بیرون. تو شرایط فعلی کسی پی ما نیست، اگرم باشند انقدر ابزار و روش دارند که پیدا کنند، اگرم نتونند خود ما کلی سوتی دادیم. البته اصرار خاصی نیست ولی کلا گفتم بلکه اون ترس قدیمی بریزه.
من از توئیتر خوشم نمیآید، ردیت و فورچن میروم گاهی.
بسیار بعید است چون عکس من فقط در تلگرامم وجود دارد که آنرا هم هیچکس در اینجا ندارد!
نوشتههای من طی این سالها جانی از برای خودشان گرفتهاند و خیلیها از سر لطف آنها را با یا بدون ذکر ماخذ منتشر کردهاند و بعضیها هم کلا وانمود کردهاند من هستند. من جایی بجز اینجا و یکجای دیگر قبل از اینجا چیزی ننوشتهام. شما عکسی که گمان میکنید مال من است در پیام خصوصی بفرستید ببینم چیست.
ویرایش از سوی Ouroboros : 03-15-2020 در ساعت 02:03 PM
زنده باد زندگی!
Mehrbod (03-16-2020)
من تو توییتر دیدم یه آقایی با اسم mohamad و نشان دُنب خوار(ماری به شکل دایره که داره دم خودشو میخوره) سه چهار تا پست از همین نوشته های شما تو فروم دفترچه برداشته بود(البته با ذکر منبع).
تو انجمن فیزیک هم یه سلسله پست درباره "بازی" یا همچون چیزی بود که دقیقا کپی همین مطالب فروم دفترچس که خب دومی رو مطمئن نیستم خود شما اونجا قرار دادید یا نه.
+چطور ردیت رو با اون طراحی زشت و پستای تو در تو و ترافیک وحشتناک تحمل میکنید!!
من هروقت ردیت رفتم انگار یه نفر جمجممو گرفته دستش داره از و طرف همینجور فشار میده!
هماکنون 16 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 16 مهمان)