Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
اخبار روز ایران و جهان - برگ 11
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 11 از 32 نخستیننخستین 123456789101112131415161718192021222324252627282930 ... واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 101 به 110 از 347

جُستار: اخبار روز ایران و جهان

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      New York Post, published in New York, New York USA

نام: NY_NYP.jpg نمایش: 251 اندازه: 179.7 کیلو بایت

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (09-27-2012),Russell (09-25-2012),sonixax (09-26-2012)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      روزنامه «شرق» بار دیگر توقیف شد!

روزنامه شرق در پی درج کاریکاتوری که واکنش مسئولان کشور، نمایندگان مجلس و تشکلهای دانشجویی را بر انگیخته است، با رای هیات نظارت بر مطبوعات توقیف شد.

به گزارش جهان، این روزنامه در شماره روز گذشته خود و در صفحه آخر این جریده، کاریکاتوری را به چاپ رساند که بطور غیرمستقیم موجب وهن ارزش های دفاع مقدس شده است.

این کاریکاتور رزمنده های جبهه را در حال بستن سربند بر روی چشم همدیگر نشان می دهد؛ کنایه از اینکه تصمیم و ایثارگری رزمندگان کورکورانه صورت گرفته است.:

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

4. 4 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-27-2012),iranbanoo (12-01-2012),Russell (09-27-2012),sonixax (09-27-2012)

مدیر تالار
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      کشف یک سند تازه: آیا مسیح همسر داشته است؟

یک سند پاپیروس متعلق به قرن چهارم میلادی نشان می‌دهد که عیسی مسیح احتمالا دارای همسر بوده است. این سند که به‌وسیله "کارن کینگ" مورخ آمریکایی بازخوانی شده، نخستین سند تاریخی است که مجرد بودن مسیح را رد می‌کند.

قطعه پاپیروسی را که از همسر داشتن پیامبر مسیحیان جهان حکایت می‌کند، کارن کینگ برای اولین بار در ماه دسامبر سال پیش کشف کرد. او به رسانه‌های آمریکایی گفته است که در آغاز نسبت به اصالت این قطعه پاپیروس تردید داشتم و فکر می‌کردم جعلی است، اما متخصصان پاپیروس پس از بررسی‌های دقیق اصالت آن را تایید کردند.

مسیح گفت‌: همسر من....

قطعه پاپیروس مورد نظر مورخ آمریکایی اندازه یک کارت ویزیت معمولی است. پاپیروس‌شناسان گفته‌اند که این سند احتمالا متعلق به قرن چهارم میلادی است. نوشته‌های روی این قطعه ۸ سطر و نوشته‌های پشت آن ۶ سطر هستند و با حروف قبطیان مصر نوشته شده‌اند. در این نوشته آمده است:«مسیح به آنان گفت: همسر من...» در اینجا پاپیروس پاره شده و دنباله جمله قابل ردیابی نیست.

خوانش این سند، در میان مسیحیان هیجان فوق‌العاده‌ای ایجاد کرده است، زیرا آنچه بیان می‌کند بی‌سابقه است. اسناد کلیسای کاتولیک همواره از مجرد بودن مسیح حکایت داشته‌اند. در گذشته بسیاری از منابع تاریخی حدس می‌زدند که مسیح با ماریا ماگدالنا رابطه داشته است. ماریا، زنی فوق‌العاده زیبا و جذاب بود که در زمان حیات مسیح افراد متعصب او را به فحشا متهم کرده و می‌خواستند بکشند، اما مسیح او را نجات داد.

یک‌زن در میان همه مردان مسیح؟

عیسی مسیح حواریون خود را «پسران من» خطاب می‌کرد. در اسناد کلیسای کاتولیک همه حواریون مسیح مرد بوده‌اند. اکنون در سند تازه کشف شده یک جمله دیگر هست که این فرضیه را نیز با تردید روبرو می‌کند. در این سند، از قول مسیح آمده است:«او، حواری زن من خواهد بود.»

به‌گزارش رسانه‌های آلمانی، درباره قطعه پاپیروسی که از متاهل بودن مسیح حکایت دارد، تحقیقات گسترده‌ای آغاز خواهد شد. اما کسانی هم هستند که چون محل نوشته شدن این سند روشن نیست، آن را رد می‌کنند. کسی که این سند را در اختیار دارد، مایل نیست شناخته شود. او تنها گفته است که قطعه پاپیروس را در سال ۱۹۹۷ همراه با دست‌نوشته‌های دیگری از یک آلمانی خریده است.

یک دست‌نوشته آلمانی نیز در میان این اسناد بوده است. در این دست نوشته آمده است که قطعه پاپیروس نظریه متاهل بودن مسیح را مطرح می‌کند.

بحث متاهل یا مجرد بودن مسیح، از قدیم بسیاری از محققان و مورخان را به خود مشغول کرده، اما این نخستین‌باری است که یک سند مکتوب درباره آن منتشر می‌شود.

برای آخرین بار دن براون نویسنده آمریکایی در کتاب پرفروشی به‌نام "زاکریلگ" درباره همسر و بازماندگان مسیح نوشت. اما کارن کینگ از این نویسنده جنجالی فاصله می‌گیرد. او به خبرنگاران آمریکایی گفته است:«لطفا فقط ننویسید که دن براون حق داشت.»

6. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (12-01-2012),Russell (10-20-2012),sonixax (10-20-2012)

دفترچه نویس
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      Germany to reinstate bestiality laws | The Sun |News
      GERMANY is poised to reinstate an old law banning sex with animals after a sharp rise in incidents of bestiality — and even the pimping of farm animals.

"A Land without a People for a People without a Land"

8. 2 کاربر برای این پست سودمند از Theodor Herzl گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-28-2012),sonixax (11-28-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

10. 2 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-30-2012),mahtab71 (12-01-2012)

سرنویسنده دوم
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      ضد و نقیض

سر به زیر

iranbanoo آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      جُستارها
      25
      امتیازها
      45,990
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,572
      از ایشان 3,738 بار در 1,364 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      30 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      آمریکا به‌خاطر اسرائیل در حال تغییر نقشه خاورمیانه است ( گفتگوی حسنی مبارک با روزنامه الفجر در زندان )

۱۵ - آذر - 1391
      نام: mobarak-dar-zendan.jpg نمایش: 163 اندازه: 7.0 کیلو بایت حسنی مبارک که اکنون در زندان طره مصر دوره ی محکومیت حبس ابد خود را سپری می‌کند، اسرار بسیاری را در رابطه با طرح آمریکایی- صهیونیستی با مشارکت برخی کشورهای همپیمان برای تقسیم و تجزیه منطقه خاورمیانه از جمله تبدیل اردن به کشور فلسطینیان و یکپارچه ساختن سرزمین‌های اشغالی برای رژیم صهیونیستی، فاش کرد.
      مبارک در گفت‌وگو با روزنامه مصری« الفجر » گفت: آنچه در مصر رخ داد ، یک طرح آمریکایی – اسرائیلی با کمک تعدادی از کشورهای همپیمان ،با هدف تقسیم منطقه خاورمیانه و تجزیه مصر و سرنگون کردن همه رژیم‌های عربی و ایجاد هرج و مرج گسترده در منطقه بود تا به این ترتیب اعراب توانایی خود برای مقابله با اسرائیل را از دست بدهند.
      مبارک همچنین به دفاع از خود پرداخت و از انقلاب مصر به‌عنوان « شورش » یاد کرد و گفت طنطاوی که به وی پیشنهاد منصب معاون رئیس‌جمهور را کرده بود، به وی خیانت کرده است و به قدرت رسیدن اخوان‌المسلمین با موافقت کامل آمریکا و اسرائیل صورت گرفته است.
      مبارک همچنین اذعان کرد ، « شورش » دارای بعد اجتماعی و سیاسی است و افزود : « من قبول دارم که مردم از شدت فقر و گرسنگی شورش کردند و این حق آنهاست ؛ اما من از اقداماتی که انجام دادم راضی هستم. من عمر خود را برای خدمت به مردم صرف کردم . »
      در بعد سیاسی نیز مبارک تأکید کرد : « آنچه در مصر رخ داد یک طرح بین‌المللی آمریکایی – اسرائیلی است و عمر این طرح بیش از ۶۰ سال و هدف از آن نیز تقسیم منطقه خاورمیانه، تجزیه مصر و تقسیم آن به سه دولت کوچک است . آنها اکنون سوریه، لیبی و سودان را تخریب می‌کنند و سپس به اردن روی خواهند آورد تا به‌عنوان مرحله آخر ، اردن را به وطن کامل برای فلسطینیان تبدیل کنند و فلسطین به عنوان یک وطن یکپارچه برای یهودیان باقی بماند.
      مبارک تصریح کرد : « این طرح آمریکایی- اسرائیلی که قدرت‌های همپیمان منطقه‌ای پشت آن قرار دارند، سعی دارد همه رژیم‌های عربی را ساقط کرده و هرج و مرج گسترده‌ای ایجاد کند تا به این ترتیب ، اعراب توانایی خود برای مقابله با رژیم صهیونیستی را از دست بدهند. » طنطاوی از من خواست کناره‌گیری کنم
      مبارک در این مصاحبه همچنین گفت به اطرافیانش اعتماد کرده ،اما آنها افراد بامسئولیتی نبوده‌اند . وی افزود: « گزارش‌هایی از منابع مختلف از جمله سازمان اطلاعات مصر به دست من می‌رسید که هشداری در رابطه با انفجار عمومی در کشور بود. من این گزارش‌ها را با گروه جدید حزب ملی متشکل از جمال مبارک و دیگر اعضا بررسی کردم ؛ اما آنها گفتند که در این گزارش‌ها مبالغه شده است من قصد داشتم دست به تغییرات و اصلاحاتی در کشور بزنم ؛ اما سرعت شورش از ما بیشتر بود . »
      مبارک اشاره کرد ، از شخصیت‌های بسیاری اعم از فرماندهان ارتش، استادان دانشگاه، پزشکان و بازرگانان کمک خواسته است ، اما آنها وی را تحقیر و به وی خیانت کرده‌اند . وی از روابط خود با طنطاوی ، فرمانده کل سابق نیروهای مسلح مصر گفت و افزود : « من از سخنان طنطاوی احساس کرده بودم وی هرگز در کنار من نخواهد ماند و به من خیانت خواهد کرد. من به طنطاوی پیشنهاد کردم معاون من باشد ؛ اما او این پیشنهاد را رد کرد . سپس از وی خواستم دولت تشکیل دهد . اما او این پیشنهاد را نیز رد کرد . در برابر پیشنهادهای من او گفت ، ارتش هرگز حتی یک گلوله هم به سوی تظاهر‌کنندگان شلیک نمی‌کند و ثبات کشور را حفظ خواهد کرد . »
      مبارک همچنین گفت : « طنطاوی از من خواست از قدرت کناره‌گیری کرده و قاهره را ترک کنم تا به این ترتیب کشور وارد جنگ خیابانی نشود . » آمریکا و اسرائیل به‌ دلیل ترس از ایران به اخوان‌المسلمین روی آوردند رئیس‌جمهور مخلوع مصر درباره نتایج انتخابات ریاست جمهوری مصر نیز گفت : « به قدرت رسیدن اخوان‌المسلمین در مصر با موافقت کامل آمریکا و اسرائیل صورت گرفت ؛ پیش از آنکه نوبت سوریه برسد ، این اتفاق در مصر رخ داد. زیرا آمریکا و اسرائیل سعی دارند سوریه را ساقط کنند و اخوان‌المسلمین را روی کار بیاورند تا به این ترتیب سلطه آنها بر منطقه کامل شود . و تقویت این جریان‌ نیز به ترس آمریکا و اسرائیل از ایران برمی‌گردد.
      مبارک همچنین اعتراف کرد که مصر در زمان جنگ عراق علیه ایران، از عراق حمایت می‌کرد و برای نخستین بار اذعان کرد که آمریکا در زمان تهاجم عراق ، مصر را برای ایجاد پایگاه نظامی در دریای سرخ تحت فشار قرار داد ؛ اما مبارک مخالفت و شرط کرده است که این پایگاه تنها به مدت ۵ سال وجود داشته باشد و پس از این دوره این هواپیماها به مصر تحویل داده شود و خلبانان مصری نیز آموزش ببینند.
      به گفته ی مبارک، همین اتفاق نیز افتاد و هواپیماها به مصرداده شد و آمریکایی‌ها نیز از مصر خارج شدند.
      برگرفته از : روزنامه ایران ، شماره ی ۵۲۲۴ ، ۲۲ آبان ماه ۱۳۹۱ ، صفحه ۲۷

12. یک کاربر برای این پست سودمند از iranbanoo گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (12-06-2012)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      Mini-Me: Bin Laden’s outlaw son-in-law Abu Gheith captured | Al Bawaba

سلیمان بوقیث سخنگوی رسمی‌ القاعده که بعد از ۱۰ سال اقامت از ایران به ترکیه رفته بود ، با پاسپورت قلابی عربستان در خاک ترکیه دستگیر شد.

نظر من: این کسی‌ که ۱۰ سال ایران بوده و به ترکیه میره را آمریکا از ورودش به ترکیه اطلاع داشته! این نشون میده که CIA تا امنیتی‌ترین مکان‌های جمهوری اسلامی هم نفوذ کرده و خبردار می‌شه که یک عضو مهم القاعده می‌خواهد به ترکیه بره!
      "A Land without a People for a People without a Land"

14. 4 کاربر برای این پست سودمند از Theodor Herzl گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (02-02-2013),nirvana (02-02-2013),Russell (02-02-2013),sonixax (02-04-2013)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      Khodnevis - واشینگتن تایمز: «اسلام دین صلح و آشتی نیست»

Sticky در عکس العمل به برنامه تبلیغاتی دانشجویان سعودی که در خیابان‌های نیویورک به پخش شاخه‌های گل میان عابران دست زده بودند، روزنامه واشینگتن تایمز با لحنی بی‌سابقه به دین اسلام تاخته و ادعای دین صلح و آشتی بودن اسلام را رد کرده است.

«اسلام دین صلح و آشتی نیست.» این تیتر مقاله‌ای است در روزنامه واشینگتن تایمز امروز که در عکس‌العمل به خبری در رسانه‌های آمریکایی در مورد حرکت دانشجویان عربستان سعودی در روزهای «عید پاک» مسیحی منتشر شده است.

CNN و دیگر رسانه‌های آمریکایی، پخش شاخه گل‌های رُز از سوی گروهی از دانشجویان سعودی در میدان تایمز نیویورک به مناسبت عید مسیحی پاک را گزارش دادند. نویسنده واشینگتن تایمز اما می‌پرسد، «آیا پخش کردن گل یعنی اسلام دین صلح و آشتی است؟» و سپس چنین ادامه می‌دهد:

«بسیاری در رسانه‌ها سعی می‌کنند اسلام را به عنوان یک دین صلح جویانه تصویر کنند. همین هفته در The Five، برنامه پربیننده فاکس نیوز «باب بکل» افراطی‌های مسلمان را سرزنش می‌کرد که با رفتارهای تروریستی خود چهره محمد پیغمبر اسلام را خراب می‌کنند، و «دینا پریو» ادامه داد که محمد با مسیحیان و یهودیان با مدارا برخورد میکرد و گفت اینکه او یک همسر مسیحی داشته هم شاهدی بر این مدعاست.

نویسنده اما اضافه می‌کند که اما بکل و پریو اشتباه می‌کردند، و می‌نویسد: «محمد وقتی در مکه بود یک همسر مسیحی داشت، اما آن پیش از تبدیل شدنش به یک جنگجو بود، و حتی پیش از آن بود که چیزی به نام اسلام وجود خارجی داشته باشد. پس اگرچه همسر محمد مسیحی بود، اما این ربطی به تحمل دین وی توسط محمد نداشت. اسلام در سال ۶۲۲ میلادی، سال هجرت محمد از مکه به مدینه آغاز شد. در دوران زندگیش در مدینه، پیغمبر در بیشتر از ۸۰ جنگ شرکت داشت؛ با دختری ازدواج کرد که طبق مراجع مختلف تاریخی تنها شش یا هفت سال از عمرش گذشته بود؛ هزاران یهودی و مسیحی را به قتل رساند و مورد تجاوز جنسی قرار داد؛ و خشن ترین دین در تاریخ را پایه گذاشت.»

نویسنده سپس به عدم مدارای پیامبر اسلام با مسیحیان و یهودیان می‌پردازد: «محمد، مثل مسلمان‌های افراطی امروز، کافران را بوزینه و خوک می‌خواند. در سرتاسر قرآن محمد از زبان خدا میگوید که او مسیحیان و یهودی‌ها را از عربستان بیرون خواهد کرد. عربستان سعودی یک حکومت کاملا اسلامی است. در سرتاسر عربستان هیچ کلیسایی وجود ندارد، هیچ کنیسه‌ای وجود ندارد. در عربستان هیچ گونه تحمل ادیان وجود ندارد.»

مقاله واشینگتن تایمز سپس به نقل آیه‌های مختلفی از قرآن می‌پردازد که در آن پیغمبر اسلام از زبان خدا مومنان را به جنگ و قتل مخالفان اسلام و آنانی که به الله تسلیم نمیگردند فرا خوانده است. نویسنده این مقاله سپس می‌افزاید: «اغلب در پاسخ به بحث خشونت در اسلامی صحبت از خشونت‌هایی می‌کنند که به نام مسیحیت صورت گرفته است، از جمله خشونت‌های بی‌حد و حصر جنگهای صلیبی. اما تفاوت عمده‌ای که وجود دارد این است که عیسی مسیح در طول عمرش هرگز در جنگی شرکت نداشت و هیچ‌وقت پیروانش را به خشونت دعوت نکرد. محمد یک جنگجو بود و به خشونت دعوت می‌کرد. قرآن هردوی این واقعیت‌ها را در خود دارد. دادن گل به عابران حرکت قشنگی است، اما اسلام را به دین صلح و آشتی تبدیل نمی‌کند. نام صحیح‌تر کاری که این دانشجوها دارند انجام می‌دهند «جنگ با یک شاخه گل» است.

همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

16. 2 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (04-01-2013),Soheil (04-03-2013)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      یک زلزله‌ی دیگر در ایران آمده و گویا بسیاری کشته شده‌اند

‮ايران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮تلفات زلزله استان بوشهر رو به افزایش است‬

18. 6 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (04-09-2013),Mehrbod (04-09-2013),Russell (04-09-2013),Soheil (04-10-2013),sonixax (04-09-2013),undead_knight (04-10-2013)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      امیدوارم به نیروگاه آسیبی نرسیده باشد و مردم بدبخت آن منطقه بهای ماجراجوییهای اتمی نظام را ندهند.

20. 6 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (04-09-2013),Mehrbod (04-09-2013),Russell (04-09-2013),Soheil (04-10-2013),sonixax (04-09-2013),undead_knight (04-10-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •