Happy Endings (2005) - IMDb
گویا درست شد
این هم راستی فیلم خوبیه.
پ.ن.
من گذرانه افزونه پیشینُ روشن کردم.
Happy Endings (2005) - IMDb
گویا درست شد
این هم راستی فیلم خوبیه.
پ.ن.
من گذرانه افزونه پیشینُ روشن کردم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
این از دگرسانی میان چندتاد و هوتاد میاید، بدید من کم کم از سازوکار دانش چیزهای هوتادین (qualitative) داریم سردر میاوریم.نوشته اصلی از سوی Nocturne
در این ریخت همه چیز را میشود رایانید (compute)، ولی در برخی جاها از روی پیچیدگی پردازش نمیتوانیم آن را اندازهگیری کنیم و دست بالا برآورد میزنیم.
"فازی لاجیک" لطفیزاده هم کوششی در همین راستا بود.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
امیر جان حالا خودت چند فیلم مورد پسندت رو معرفی کن ببینیم دنیا دست کیه
امیر جان پس من وضعم خیلی خرابه...حتی یکی از اینها رو هم ندیدم!!
الان فیلم The Mist رو دیدم از فرانک دارابانت. فیلم جالبی بود. وقت کردید ببنید.
—مزدک بامداد
من یه قسمت سریال تکیه بر باد رو دیدمـــ... ؛ شبکه پنجــ... ! در نوع خودش شاهکاریهـــ...
ماتریکس و آواتار رو من دوست داشتم. ارباب حلقه ها هم سرگرم کننده بود. هر چند از این نوع فیلمها خوشم نمیاد ولی ارباب حلقه ها رو دیدم. فیلمهای بتمن همشون رو ندیدم. ولی خوشم میاد ازشون. فیلم The Dark Knight Rises رو قصد دارم روز جمعه ببینم. در ضمن کسی نمیگه ماتریکس یا آوتار یا فیلمهای بتمن فیلمهای بی ارزش و بی مایه ای هستند. اتفاقا هر کدوم در نوع خودشون بی نظیر بودند.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)