کسی خبر نداره از اونور هم کسی بن شده یا نه؟این برهان ی که الان شاخ و شونه میکشه برای دگر اندیش ها 5 سال پیش یه جوجه بسیجی بود.همه ی این مدیر های بسیجی هم نوچه های این هستن.
sonixax جان فعالیت توی هم میهن یه موقع هایی حال میده.مسلما یه جاهایی هم آدم زده میشه ولی بعد یه مدت دلش تنگ میشه یه سیخی به مسلمان ها بکنه.
خوب این یك سیاست است كه در عَندیشه ها هم بود . شما باید یك حدی نوشته باشید .
بعد كه شناخته شدید در آنجا توهین ها و فحاشی ها شروع میشود ، و كوچكترین نقلی از شما میشود فحش و توهین و ....
مانند داستانی كه یكی از كاربران آنجا مدعی شده بود كسانی كه كتاب خدا را آتش میزنند و به پیامبرش توهین میكنند حرامزاده هستند و ما وقتی یك لینكی آوردیم مبنی بر اینكه جمهوری اسلامی انجیل سوزی میكند پس آنهایی كه انجیل سوزانده اند و همفكر شما هم هستند طبق استدلال شما حرامزاده هستند ، ما شدیم توهین كننده و فحش هم خوردیم .
دست آخر همان اتهام ها میشود سندی مبنی بر بیسوادی و بیخردی و بی ادبی ما و آب به آسیای جمهوری اسلامی در تبلیغات علیه مخالفینش میریزد .
از آنجایی كه بنده تجربه ای مشابه و حتا بدتر در عَندیشه ها داشتم ، پس از دیدن اینكه مسیر فعالیت در هممیهن دارد به همان داستان مینجامد ، تصمیم گرفتم كه بعد از این حتا پس از پایان تحریم در آنجا دیگر چیزی ننویسم .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
من نیز در این تحریم به شما میپیوندم.
خوراک استفادهی تبلیغاتی فرومی آشکارا تحت سلطهی اسلامگرایان افراطی شدن باب میل منهم نیست.
زنده باد زندگی!
unforgiven هم که از کاربران قدیمی بود بن شده.فکر کنم یه حرکت تو مایه های کثافت کاری که بالاترین چند سال پیش انجام داد کردند.
ولی من شخصا لذت بردن از درماندگی مسلمان ها را به تحریم ترجیح میدهم.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)