ارور میده...
ارور میده...
sonixax (08-24-2013)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
پس چرا توی سیستم من میده؟؟؟!!
اونم نه یکی دوتا ... 7و8 تا
خردگرایی و ایمان ستیزی
kourosh_bikhoda (08-26-2013),sonixax (08-26-2013)
sonixax (08-26-2013)
اتفاقا این ارور رو سیستم منم اومد یه بار...البته نه بعد از اجرای پروکسی فایر ، بعد از اجرای برنامه ای که پروکسی فایر رو به صورت پورتابل راه اندازی میکرد !! عاقبت هم نفهمیدم چطوری باید این مشکل رو حل کنم...
sonixax (08-26-2013)
ظاهرن در کل کره زمین فقط شما و ایشون : WTFast Gamers Forum View topic - Getting a Proxifier error with the 64 bit WTFast2?
این مشکل رو دارند !!!
ولی اینهایی که میگم رو امتحان کنید :
1 - اگر آنتی ویروس و فایروال دارید به شکل موقتی خاموششان کنید و امتحان کنید . (فایروال و آنتی ویروس خود ویندوز رو هم باید شهید کنید برای امتحان)
2 - روی یک سیستم دیگه با سیستم عامل متفاوت امتحان کنید (همین فایلهایی که دارید رو)
3 - نگاه کنید ببینید ساعت و تاریخ سیستم شما درست تنظیم شده یا خیر . (ساعت و تاریخ باید با موقعیت زمانی که برای سیستم مشخص کردید همخوانی داشته باشه)
احتمال خیلی زیاد با شماره 1 مشکل حل بشه ، اروری که میده داره میگه که اطلاعات رو نمیتونه دیکد کنه ! یعنی از قبل این اطلاعات برای شما کد شده و باید در سیستم شما دیکد بشه .
حالا از یک طریقی راه رسیدن اطلاعات برای دیکد شدن بسته هستش . یا فایروال ، یا تاریخ و ساعت غلط و یا سیستم عاملی که خواهر و مادرش به عزایش نشسته !
یک احتمال دیگه هم هست و اون اینه که نسخه ای که شما دارید با سیستم عاملتون همخوانی نداره . آخرین نسخه اش رو از اینجا دانلود کنید : Download Proxifier
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (08-26-2013),kourosh_bikhoda (08-26-2013)
واقعا ممنون. چجوری تونستی همچین چیزی رو سرچ کنی!!! نظرم راجع بهت عوض شد.. عاااااااااااااااااااالی :-*
الان که نمیتونم دانلود کنم. حجمم خیلی کمه. ولی تمام این روشهایی که گفتی رو انجام میدم و نسخه جدیدشو دانلود میکنم. حتما مشکلم حل میشه...
راستش به هرکی میگفتم ، میگفت من تاحالا همچین مشکلی نداشتم و هرچی اینترنت رو زیر رو رو کردم هم چیزی ندیدم..!
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (08-26-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)