تور رو نصب و اجرا کردم، یه پنجره باز شده به اسم Password Required و یه پسورد میخواد، چی بزنم؟
تور رو نصب و اجرا کردم، یه پنجره باز شده به اسم Password Required و یه پسورد میخواد، چی بزنم؟
گاهی اینجا گیر میکند:
گاهی هم اینجا:
چند پل از آدرس https://bridges.torproject.org اصافه کردم، فرقی نکرد.
لطفا با دقت توضیحات و دستورات اینجا را برای سود بردن از پل ها پیاده سازی کنید؛ بسیار نامحتمل است که ISP شما پُل ها را هم مسدود کرده باشد.
حتی در این صورت هم؛ می توانید از پروژه گیج کننده Tor سود ببرید.
در ضمن از آخرین نسخه Tor استفاده کنید.
اگر همچنان مشکلی وجود داشت؛ به من آگاهی دهید!
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (10-15-2012),Mehrbod (10-16-2012),Rationalist (10-15-2012),sonixax (10-15-2012),Unknown (10-16-2012)
اصلا امکان نداره کانکت شدن با tor ربطی به vpn داشته باشه...حتی همزمان vpn هم روشن باشه،باز tor از شبکه خودش استفاده میکنه...با Tor browser و بروزر دیگه ای که برای کارهای عادی استفاده میکنید،برید تو سایت IP Address Geolocation to Identify Website Visitor's Geographical Location ..میبینید دو تا IP مختلف رو نشون میده.
خیر دوست من؛ اشتباه می کنید!
Tor برای اتصال به شبکه اش ناگزیر باید از پورت های ISP بگذرد و در صورتی که ISP سرور هایی از Tor را مسدود کرده باشد، این اتصال برقرار نخواهد شد. در اساس پل های Tor هم برای همین هستند که در این شرایط از آنها سود ببریم و زمانی که دوستمان با VPN می تواند به شبکه Tor دسترسی پیدا کند،چنین چیزی محتمل است که ISP او سرورهایی از آن را مسدود کرده باشد.
این چیزی که نگاشتید، اصلا ارتباطی با سود بردن از VPN ندارد. به طور کلی زمانی که شما از یک اتصال VPN سود می برید؛ تمامی ارتباطات شبکه(اینترنت) شما هم از طریق آن برقرار می شوند، مگر اینکه خودتان استثنایی قایل شوید. ولی در مورد Tor همان گونه است که خودتان فرمودید!
دوستانی که از فایرفاکس معمولی برای Tor سود میبرند، در نگارشهای نوین بسختی پیشنهاد شده که تنها و تنها از خود Tor Browser که یک نگارش سپارشیک (سفارشی) از
Firefox است بهره بگیرند: The Design and Implementation of the Tor Browser [DRAFT]
برای فروبار کردن Tor Browser: Tor Browser Bundle
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (10-16-2012),Rationalist (10-16-2012),Russell (10-16-2012),sonixax (10-16-2012)
من یک VPN پیدا کردم ، خیلی fast هم هست ، یک سری وبسایتها هستند فقط داخل آمریکا کار میکنند ، با این ویپیان استفاده میکنم ، IP آمریکا میده اکثرا فکر کنم به درد فیلتر شکستن هم بخوره
Free VPN for iPhone, Android, Mac and Windows for secure and private browsing, accessing blocked sites and unblocking Facebook and Youtube - Hotspot Shield
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (10-16-2012),Rationalist (10-16-2012),Russell (10-16-2012),sonixax (10-16-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)