بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Scary (01-18-2019)
دوستان زبان آلمانی و سوئیسی چه تفاوتی بین اینها هست؟
تفاوت جزئی در لهجه یا کلا کلمات و گرامر به کل فرق دارد؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Scary (03-24-2019)
سوئیس دو زبان رسمی دارد
1- فرانسه
2- آلمانی
چیزی به نام زبان سوئیسی وجود ندارد تا جایی که من میدونم.
حالا بستگی به اینکه به کدام بخش سوئیس میخواید سفر کنید باید زبان مورد نظرتون رو انتخاب کنید و یاد بگیرید.
منابع اینترنتی هم خیلی قابل اعتماد نیستند. برای آلمانی موسسه گوته در ایران گزینه خوبی هست. برای فرانسه اطلاعی ندارم.
البته یک زمانی دویچه وله یک سیستم آموزش زبان اینترنتی راه انداخته بود گویا خیلی موفق نبود.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Scary (03-25-2019)
چند روز پیش زادبزم یکی از دوستان, با یکی از دوستانش گفتگو گرم شده بودم, یارو که اسپانیایی هم بود آنچنان برایش گران!
بود که من ِ ایرانی میگویم ترامپ احتمالا کار خوبی کرده که درهاشو روی ایران بسته; در دلم تنها میتوانستم بهش ریشخند بزنم.
هر کجای زمین که بروید آدم بامنطق سخت پیدا میشود و این دوستمان هم هیچجوره هوش نمیکرد که مهم نیست «سود»
شخصی من در این گفتگو چیست, گرنه روشنه برای من یک تن بهتره نه تنها دروازههای آمریکا باز باشه که روادید هم از
ایرانی نخواهند, ولی از دید جهانیتر خب این تحریمها و دربستنها یک روال و آماج جداگانهای را دنبال میکنند ..!
یک جای دیگر هم این روزها گفتگو شده بود و منطق یارو این بود که برای نمونه مالیاتی که دولت بزور از مردم میگیرد و برای نمونه
هزینهی بچّههای عقبمانده و بیمار میکند بسیار نیکو و پسندیده است, و در پاسخ به این پرسشها که:
۱. چرا این گزینه که اگر کسی بچّهی ناقص یا واپسمانده داشت آنرا هوبمرگاند (euthanasia) آنجا نیست؟
۲. پدر و مادری که بچّهیای که میدانند بیماری درمانناپذیر, برای نمونه MS دارد و به بالاترین احتمال زندگیای پر رنج و درد در
پیش خواهد داشت چگونه نگهداشتن این بچه را اخلاقی میانگارند؟
۳. کجای این رفتار که دولت بزور از من پول گرفته و هزینهی این بچّه بکند «اخلاقی» و خوب است؟
...
و روشنه که میتوان انگاشت در این پرسشها چه احساساتی به پا میشود و یارو
احساس میکند من اینک میخواهم مردمکشی راه بیاندازم و نمیدانم دلسوزی ندارم و بهمان و بیسار و دلسخت و ... ام و ...
برای من همهی این بسی گیرا بود بویژه اینکه پس از دیرباز سر این چیزها از بیخ گفتمان میکردم
و این نکته که هنوز بیشتر مردم نمیدانند از بیخ گفتمان یعنی چه و سفسته از بیخ چیست.
—مزدک بامداد
ژنو ترنسفر شدیم، دیگر باید روی یادگیری زبان فرانسوی تمرکز کنیم.
هماکنون 53 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 53 مهمان)