هنوز این احتیاطها و ملاحظات رو من درک نکردم.
دوستان یک چند چیز جالب از دوران بچگیتون بگید
. من بار اول که ویندوز ۹۸ دیدم و برنامه real player ، فکر میکردم روی اون کلیک کنم بازی های رئال مادرید رو پخش میکنه یکی از کارهای مورد علاقه من هم این بود که زمستونها میرفتم پای پنچره چایی میخوردم ، خوشم میاومد هوا سرد بود و چایی داغ. یادم میاد ۷-۸ ساله بودم نمیدونستم سکس اصلا چی هست ، از بزرگ ترها سوال میکردم که چرا ۲ نفر که ازدواج میکنند و در یک خونه زندگی میکنند بچه دار میشوند ، ولی مثلا بقیه زن و مردها که ازدواج نکردند در یک خانه هم باشند بچه دار نمیشوند؟ بیچاره بزرگترها هم مونده بودند مفهوم سکس رو چجوری به من بگن ، یک بار دیگه یادم هست دلم میخواست سیگار بکشم ، رفتم شاخ و برگ توی باغچه رو داخل روزنامه پیچیدم فکر کردم سیگار هست ، یه پک زدم داشتم خفه میشدم ، روز جهانی کودک دیگه بهشت ما بود صبح تا شب کارتون میداد.
"A Land without a People for a People without a Land"
منم یادمه، کاغذ رو میپیچیدیم و آتیش میزدم و به عنوان سیگار پک میزدیم بهش.
خیلی عجیبه که همه در کودکی درباره سکس و نحوه بچه دار شدن براشون سوال پیش اومده جز من. اصلا یه بار هم درباره اینکه چطور بچه به دنیا میاد کنجکاو نشدم که سوالی بپرسم، درباره قاعدگی هم هیچ اطلاعی نداشتم تا بعد از چندبار که برای خودم اتفاق افتاد، اونم نمیدونستم چیه و چون خیلی میترسیدم و خیلی هم خجالتی بودم از کسی نپرسیدم تا بالاخره مادرم به دادم رسید. وقتی هم بهم نوار بهداشتی داد فکر کردم باید کلا با بسته بذارم تو لباسم.
چرایی آن در واکافت داده آمایشیک یا Combinatorial data analysis - WiKi نهفته.نوشته اصلی از سوی Anarchy
یک داده یا یادمان (خاطره) به تنهایی چیزی درباره شما نمیگوید. ولی از آمودن (combining) دادهها کنار یکدیگر شانس یافتن دادههای آبدار یا بدردخور لگاریتموار میافزاید.
از آنجاییکه دوستان این فروم بویژه از ایران دوست ندارند به مهمانسراهای اوین یا کهریزک برده شوند، پس میباید در آگاهانه
بازگویی این دادهها دوچندان دقت کرده و در میان آنها نیز دادههای پرت و پلا رد کنند، که کاری سختی است اگر کارکشته نباشید.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
آلیس منم دوران دبستان عاشق یه فوتبالیست شده بودم. جوری که تخیل میکردم باش ازدواج کردم.
این بانو alice ورژن female مهربد هست فکر کنم ، خیلی تلاش میکند پارسی اصیل بنویسد
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (11-23-2012),mamad1 (11-23-2012),sonixax (11-23-2012),undead_knight (11-22-2012)
دوستم بهم میگه پاشو بیا مجلس روضه دانشگاه، بشین دل سیر گریه کن. بچه هایی که میان مراسم گریه هاشون به خاطر خودشونه.
شبتون خوش دوستان.
هماکنون 47 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 47 مهمان)