فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
Mehrbod (12-20-2015)
بسمه تعالی
آیا امرا و نویسندگان این سایت رحلت فرمودند؟ فروم سوت و کوره. انشاالله به دین اسلام گرویده باشید.
یا حسن! شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.
ترامپ با لغو برجام میخی بر تابوت آمریکا زد.
یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.
حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
Anarchy (12-20-2015)
!
از کاربر @Fiona که کمتر پیک نفرستادهاید, نام او هم آنجا بود.
--
این پرسش که چرا این نمره یا آن نمره را به من دادهاید بیهوده است, اینها تنها گمانهزنیهایِ من نزد خودم بود و گفتن
چرایی اش هم بسیار دشوار است (چند خروار نوشته), هم سود آنچنانی ندارد. رویهمرفته, سادهترین فاکتور من برای
دریافت اینکه هرکس چه تراز خودآگاهیای دارد نگاه به این بوده که چه پرسشهایی تاکنون کرده است. برای نمونه کسیکه
همواره از چند و چون انگیزههایِ خودش میپرسد, به گمان بالا خودآگاهی بالاتری دارد تا کسیکه هیچکاری
به این چیزها ندارد و تنها میخواهد بداند چجوری میشود در زودترین زمان six-pack درست کرد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوستان بازنده متوهم MRA ما چطورند؟!:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
درود بر هموندان
کسی آنلاین هست اختلاطی کنیم؟
در تلگرام کانالی با اسم دفترچه دیدم. آیا با اینجا ارتباطی دارد؟
هماکنون 11 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 11 مهمان)