Mehrbod (09-07-2015)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مستور می داری مرا از خلق ِ بد مستت
بگذار دستان ِ مرا در چشمه ی دستت
بگذار چشمم روبروی مستی ات باشد
شاید هلاکم وامدار هستی ات باشد
شاید سکوتم آخرین حد صدا باشد
شاید خودم مثل خودت مثل خدا باشد
حتما در این آیینه ها تکرارها حتمی است
یعنی سرِ تمارها بر دارها حتمی است
حتما در این آیینه ها تکثیر خواهم شد
مانند تو روشنترین تصویر خواهم شد
روشنترین آیینه تصویرِ تو در خویش است
هرکس تو را در خویش پیدا کرد درویش است
درویش یعنی بی خط و نشان بودن
یا در پی پیدا ترین راز ِ نهان بودن
در پیش استغناءِ او پس از فقیران شو
جامی بگیر و از جمیع باده گیران شو
سودی اگر خواهی در این بازار سود از اوست
تو هرچه می خواهی که باشی باش بود از اوست
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
...
من خودم را دوست دارم ولی نه همه ی خودم را :)
من درونم را دوست دارم چون بیشتر شبیه اوست تا بیرونم !
من از "خودی " که محبوب خلق است بدم می آید!
profit
می دانستم که نمی دهید از اینرو پیش دستی کرده و شعر را نوشتم;) خواهش می کنم بخوانیدش چون جواب همه ی حرفهای شماست!
یک چیستان: چگونه خدا بندهیِ خواستِ بندهیِ خود شد:
اگر کافری بدسرشت بخواهد برود دوزخ ولی از بهشت هم به همان اندازه خوشش بیاید, اگر خدا او
را بفرستد دوزخ به خواست او تن داده, اگر او را بفرستد بهشت در حق دیگران ناسزا کرده.
اگر او را نه بخواهد بفرستد بهشت و نه دوزخ و بساکه نیستی یا برزخ,
در سخن خود که همگان سرانجام به یکی از ایندو خواهند رفت بدپیمانی کرده.
--
اگر شما خدا باشید با این کافر بدسرشت چه میکنید که تنبیه شده باشد؟
—مزدک بامداد
التماستان می کنم که سید خلیل را کنار نیچه نگذارید! شما چه می دانید که امثال سید خلیل ها چه بوده اند!در خور مستی ما رطل و خم و ساغر نیستدر ضمن نیچه راست گفته بود هر چه بیشتر اوج بگیری در نظر مردمی که پرواز را نمی فهمند حقیرتری!
ما از آن باده کشانیم که دریا زده ایم
سید خلیل به اوج آسمانها پر کشید مگر نمی دانید که او ققنوس عرفاست!
ویرایش از سوی Mehrbod : 09-07-2015 در ساعت 09:53 PM
—مزدک بامداد
=>
همینجور که این را گشودید, بکوشید خدا را هم از آن یکی بند وابرهانید!من خودم را دوست دارم ولی نه همه ی خودم را :)
سارای بیچارهیِ ناز که از سوی همه اینجا کوچک شده و بد
دیده اکنون میکوشد گناه چتروم شدن را به گردن مهربد بیاندازد.
در کنار خودسری, یک خرده پُردلی هم بایستی به شما آموخت از این بُزدلی در بیایید ..!
--
دیگر اینکه بیمی نداشته باشید, این سخنگاه چنان وضع بدخیمی دارد که خوانندگان و بازدیدکنندگان ناشناسش از اینکه روزی یک دانه پست
هم اینجا بخورد گرچه شبنشینی بسیار شاد میشوند و احساس میکنند یک کاری دارند میکنند, گرچه خوانندهیِ ناشناس بودن باشد.
—مزدک بامداد
هماکنون 55 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 55 مهمان)