خب اگر آفریدگار مهربانی بود که من و شما را اگر باورمند بودیم
میفرستاد بهشت اگرنه دوزخ ابدژرف, این mbk نیز درست میگفته و همهیِ
ما بهتره بجای نوشتن در این جا که به فاک خواهد رفت, بنشینیم قران بخوانیم!
اشتراک ما در این تمام میشود که:
اگر x, آنگاه y و دفترچه بیهوده.
و x در نوشتهیِ او خداست¹, در نوشتهیِ من این واقعیت ساده و پیش پافتاده که نوشتن من و شما
اینجا چیزی را تغییر نمیدهد و راه اثبات آن هم با این نمونهیِ چندبار بازآوری شده آسان است:
آیا شما برای نمونه یکتنه و با نوشتن؟ میتوانید از ساخت بمب اتم در سرتاسر! جهان جلوگیری نمایید²؟
اگر نه, ول معطلاید.
¹
آنهم خدایی از جنس "خیلی" مهربان ولی بسیار کینهجو که اگر کسی به او نباورد سیخ در کونش میکند => قمار پاسکال.
²
همیشه یک دستهیِ "همه چیز و همه کار شدنیه!" گو هم اینجا و آنجا خواهید یافت, که نمیدانم
هر چیزی بهمان احتمال ریز را دارد یا کسیکه بلیت بختآزمایی نخریده شانس بُردن اش صفره (پس
بروید بلیط بخرید که یک در نمیدانم شصت میلیون شاید برنده شوید) که اینها از همه خودفریبتر اند.
ویرایش از سوی Mehrbod : 08-25-2015 در ساعت 11:18 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
Moshref (08-26-2015)
Mehrbod (08-27-2015)
how are you???[/QUOTE]
بهترم. اگر پاسختان منفی است با کوروش ایران و mbk اشتراکی ندارید و لازم نیست نگران اخراج شدن باشید.
I am a degenerate
sonixax (08-27-2015)
کوروش ایران کجا بصورت خودجوش فحش می داد؟ وقتی که به نقطه ی جوش اش می رسید شروع به فحش می کرد! که اونم از صداقت و بی ریاییش بود. mbk هم کجا سالاد کلمات پست می کرد؟ بنده ی خدا زبان مادریش پارسی نبود.
ولی با این دو عزیز اشتراکاتی دارم اول اینکه خدا باور هستم و دیگر اینکه ضد اسرائیل هستم که این بالاترین جرم در این فروم محسوب می شود!!!
Mehrbod (08-27-2015)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
هماکنون 57 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 57 مهمان)