بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ببینید دولت اسرائیل و موساد تا رنگ شرت خامنهای رو هم خبر دارند ، پس اگر جمهوری اسلامی واقعا به سمت بمب اتمی بره ، یعنی به ساختش نزدیک بشه اسرائیل حتما حمله میکنه ، من فکر میکنم که دولت کنونی اسرائیل که وابسته به دست راستیهای آمریکا هست نمیخواد این جریان اتم جمهوری اسلامی حالا حالاها حل بشه ، چون با لولویی به اسم ایران کمپانیهای اسلحه سازی آمریکا بیلیون بیلیون دلار سلاح به عربها میفروشند ، اگه ایران از طریق صلح آمیز دست از این دیوانگی برداره بازار اونها کساد میشه!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (11-29-2013)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
یک فیلم مستند برای شبکه یهودیان هلند که در مورد ایرانیان اسرائیلی هست و همین چند روز پیش هم پخش شد
امروز به این فکر میکردم هر زمانی عربها با اسرائیل به جنگ پرداختند و مخالفت کردند در نهایت به سود اسرائیل تمام شده است! ، فکر کنید اگر عربها طرح تقسیم را قبول میکردند ، الان نصف اسرائیل کنونی تحت حاکمیت اسرائیل نبود و ۷۰۰ هزار عرب بیشتر آن زمان از ابتدا در خاک اسرائیل بودند که تا به امروز احتمالا تعدادشان از یهودیها نیز بیشتر میشد!
kourosh_bikhoda (11-30-2013)
خوب چیزی عوض نشود! تا ۵۰۰ سال دیگه هم قضیه به همین منوال ادامه پیدا کند من راضی هستم ، در هر صلحی اسرائیل باید یک سری زمین را تخلیه کند! یک سانت زمین از نظر من به قرارداد صلح با ۲۲ کشور عربی میارزد! فکر کنید عراق شروع کند به خوزستان موشک پرت کردن بگوید اگر اهواز را به ما ندهید موشک همینطور شلیک میکنیم! آیا شما حاضر هستید اهواز را بدهید تا موشک پرانی قطع شود؟ خیر!
مزدك بامداد (11-30-2013)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)