Anarchy (06-25-2015),kourosh_bikhoda (07-04-2015)
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "و لا تستوی الحسنة و لا السیئه ادفع بالتی هی احسن فاذا الذی بینک و بینه عداوة کانه ولی حمیم" به دنباله گفته های دیروزم روزه داری شگفت چیزِ خوبیِ برخی که دارند اینجا هل هل می زنند من چیزیم نیست انگار که تابستان به بدنم می خوره ،نه بدنم خیسه از گرما نه با پیرهن آستین کوتاه می گردم پاس خداوندُ که گفته هم اگر روزه می گیرید بهتره تا براتان
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "مثل الذین اتخذوا من دون الله اولیاء کمثل العنکبوت اتخذت بیتا و ان اوهن البیوت لبیت العنکبوت لو کانوا یعلمون""نمونهء کسانی چند گیرند از جدای خداوند دوستانی جور نمونهء تاربندِ چند گیرد خانه ای هم چون سست ترین خانه هاست تا برای تاربند گر بودند می دانستند " شوخی می کنی !خداوند است که بِهِم هم بهتان چشم هم گوش داده آفریده مان از پدر مادر هامان کنون که نمی خواهیم همرنگ گروهی رویگردانِ ناباور شویم .انگ می زنید؟ راستی چرا در آوارهاتان نمای بازی های کارتونی می گذارید کنون کی به گمانپردازی ها روی آورده!پناه بر خداوند
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "یا ایها الذین آمنو لا یسخر قوما من قوم عسی ان یكونوا خیرا منهم و لا نساء من نساء عسی ان یكن خیرا منهن و لا تلمزوا انفسكم و لا تنابزوا بالالقاب بئس الاسم الفسوق بعد الایمان و من لم یتب فاولئك هم الظالمون"چرا روی به پوسخند زدن آوردید؟در جابجایی گفته هم گفتاورد پاک شده ام را که از آقا m@hdi بوده در هم بر همش کردی برداشت quate را نادرست انجام دادید که ویلدورانته چی گفته از نوشتهء خودش بوده نه من ! تازه این نیست که هر که را بیمارستان روانی بردند که خودم یکی ازشان بودم سیمهای مغزش به هم پیوند اتصالی کرده !همش بی پایه است اگر می خواهید به این روشها مچ کسی را بگیرید ، پناه بر خداوند که سرزنش هم خرده گیری دیگران برام ارزش چندانی ندارد
البته دیوانه نامیدن هر کسی که تیمارستان رفته صحیح نیست. دیوانگی یا مانیا آخرین مرحله بیماری روانی هست. دکتر فعلی من که یکی از بهترین روانپزشکان فعلی ایران هست دفعه پیش به من گفت تو که انقدر میگی سالمی به من بگو ویژگی های یک انسان سالم چیه تا بهت نشون بدم اکثر آدمایی که اون بیرون هستن کم تا زیاد بیمار هستن ولی خودشون مثل تو قبول نمیکنن.
sonixax (06-26-2015)
دانشجو که بودم رفتم. انترنی که به خرحمالی و بیگاری گذشت اما اکسترنیش بهترین بخشم بود. به جرات میتونم بگم نصف بیمارا واقعا نیازی به حضور نداشتن مثلا یه پیرزن بود که بچه هاش آورده بودن انداخته بودن که آقا این مانیکه! یا یه دختر بود که باز مانیک بود هی حرف میزد و کاملا لیبرال بدون روسری میگشت!!! یا یه مرد که به خاطر عقب ماندگی ذهنی اونجا بود!!! گرفتی؟ کسی که خطر خودکشی (افسردگی شدید) یا دگرکشی (سایکوز) نداشته باشه چه نیازی به زندانی شدن تو اون خراب شده داره؟ بیشتر شبیه خانه سالمندانه که وقتی اطرافیان کسی که مشکل داره اهمیت نمیدن یا عرضه ندارن میارن میندازنش اونجا. یه بار رفتیم راند اون مرده رو آوردن نشوندن که دکاتیر آینده به حرفاش گوش بدین و تشخیص بذارین. بعد نیم ساعت کسی مشکلی پیدا نکرد! بگذریم که خود روانپزشک ها هم چندان سالم نبودن.
I am a degenerate
m@hdi (06-25-2015)
اول به من گفتن اسکیزوفرنی دارم. بعد شد سایکوز بعد افسردگی حالا هم دو قطبی! تشخیص شما چیه؟:
http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%8...767/#post78827
از نظر خودم من بیمار نیستم. نه اسکیزوفرنی دارم (توهم دیداری و شنیداری) نه سایکوز دارم (هدفمند به اون دختر آسیب رسوندم وگرنه قبل و بعد از آن به کسی آسیبی نرسوندم) نه افسردگی (چیز خنده دار ببینم یا بشنوم میخندم)
من صرفا به این نتیجه رسیدم که باید خودکشی کنم چون آینده ای برای من وجود نداره. از نظر من خودکشی به عنوان آخرین راه حل برای هر کسی مطرحه من هم راه حل دیگه ای نمیبینم.
هماکنون 45 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 45 مهمان)