sonixax (01-16-2014)
آری، میدانیم که میخواهی "به رخ بکشی"، ولی در تلاشی مذبوهانه برای نشان دادن تناقض در سخنان ما بعلت وجود نداشتن قوای ذهنی لازم، گل بخودی میزنی lol
من و دیگر دوستان مدعی اخلاق اینجا تنها شرط اخلاقی بودن سکس را نبود اجبار به سکس ( نبود تجاوز) میدانیم. بنابراین بی بند و باری و... از نظر ما در خودش مشکل اخلاقی ندارد. بنابراین همانطور که گفتید در راستای هدف شما که خود بروشنی اعلام کردید یعنی "حمله به ما به هر قیمیت و نه حقیقتجویی"، بفرمایید ایراد اخلاقی اینها را بما نشان دهید (با توجه به چرند دانستن بچهدار شدن و خانواده در نظر شما این ادعا برای من جالبتر از ادعاهای دینداران و افراد سنتیست !!)
...
دوستان این بحث اخلاقی بودن یا نبودن فانتزی بنظر من در کل بحث جالبیست و به نظر من بد نیست اگر به آن پرداخته شود
بنظر من فانتزی یک کار لزوما غیر اخلاقی نیست چنانچه بنابرآمار اکثر زنان فانتزی مورد تجاوز قرار گرفتن را دارند ولی گمان نکنم از آن بشود استدلال کرد که زنان مدعی هستند (خودشان خودآگاه باور دارند) تجاوز به آنها عملی اخلاقیست.
The nature of women's rape fantasies: an a... [J Sex Res. 2009 Jan-Feb] - PubMed - NCBIThis study evaluated the rape fantasies of female undergraduates (N = 355) using a fantasy checklist that reflected the legal definition of rape and a sexual fantasy log that included systematic prompts and self-ratings. Results indicated that 62% of women have had a rape fantasy, which is somewhat higher than previous estimates. For women who have had rape fantasies, the median frequency of these fantasies was about 4 times per year, with 14% of participants reporting that they had rape fantasies at least once a week. In contrast to previous research, which suggested that rape fantasies were either entirely aversive or entirely erotic, rape fantasies were found to exist on an erotic-aversive continuum, with 9% completely aversive, 45% completely erotic, and 46% both erotic and aversive.
مقالهای دربارهیِ دلایل احتمالی آن.
...
البته در مورد فانتزی درگیری و خونریزی با دوستان و اطرافیان اینطور نیست و اتفاقا اگر فانتزی کشتن اطرافیانتان را آن هم بخاطر نبود اعتماد دارید احتمالا یک ایراد اساسی روانی دارید !!
در پایان خاطر نشان میکنم یکی از داستانهایِ اروتیک اینجا در نظر من بسیار ارزشمندتر از کل نوشتههایِ شماست سرجمع !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (01-16-2014),Dariush (01-17-2014),sonixax (01-16-2014),undead_knight (01-16-2014)
فلانی جان حالا شما نکن و جق نزن ، مگه کسی مجبورت کرده به بقیه ما چی کار داری هی توصیه اخلاقی میکنی![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
از جاییکه دسترسی شما بسته شده من نمیتوانم پیغام اتان را پاسخ دهم.نوشته اصلی از سوی Folaani
هر آینه من که اینجا گرداننده نیستم دیگر فُلانی جان, هیچ دسترسیِ بیشتری هم از شما ندارم.
دلیل اخراج هم بددهنی و کاربرد نمونههایِ زننده بوده که در اینباره باید به گردانندگان حق
داد, ولی ٢ ماه برای همچو چیزی درست نبود, که گویا کردند "اخراج همیشگی".
با سیاستهایِ گردانندگیِ @Theodor Herzl هم من کوچکترین همراهیای ندارم و اگر دست من بود یک گوشزد* میدادم و بس (;
* که اگر به یاد داشته باشید پیشتر که گرداننده بودم هم به شما برای دشنامگویی یکراست به @sonixax تنها گوشزد داده بودم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ایشان زمان بازداشت نام کاربری جدید ساختند که این کار به خودی خود اخراج دائمی را همراه دارد ، در پیام خصوصی هم هرچه از دهانشان در آمد به ما گفتند
پاسخ از جانب کاربری که سانسورش کردید!lol
بازم که شما کم آوردید و مثل کسانی که ازشون انتقاد میکنید (مانند اسلامیست ها و جمهوری اسلامی) رو به سانسور و بستن دهن دیگران آوردید!!
من چیزی که گفتم بقول خود مزدک فانتزی بوده، بعدشم تازه مثال بوده، و بقول خود مزدک با چیز واقعی فرق میکنه و مشکلی نداره!! خودش هم که چیزی نگفت در این مورد با اینکه قبلش هم مثال زده بودم.
حالا شما نادان ها بازم تناقض خودتون رو نشون دادید و اینکه فقط یه سر ور ور میکند و کس شعر میبافید و در عمل خودتون هم با حیوانات دیگری که اسمشون انسانه هیچ فرقی ندارید.
حضرت Theodor Herzl، این اسرائیلی کثیف هم که آتیش رو خودش روشن کرده بود با ترول کردن آشکار و چند بار در تاپیک های بنده که البته طبق معمول باهاش هیچ برخوردی نشد و فقط کاربر عادی رو اخراج کردید، خودش خوب ماهیت امثال شما سگ های کثیف رو افشا کرد، اونم اینکه عملا شما هیچ قید و بندی در مسائل جنسی (و بطور کلی هرجایی که منافع شخصی و لذت خودتون مطرح باشه) قائل نیستید!
این ابله مثل اینکه فراموش کرد که مسئلهء جنسی یه مسئلهء ایزوله از روابط دوستی و اعتماد و عواطف و مسائل انسانی نیست خیلی وقتها.
اسرائیلی کس مغز ابله!
نادان تو پس به اون قوم کونی خودت هم پس نباید وفاداری داشته باشی. نه؟
وقتی با یکی دوست هستی پس از پشت بهش خنجر میزنی نه؟
اصلا دوستی دیگه چه معنی داره و واسه چیه وقتی پشتش هیچ احساس مسئولیت و صداقت و تعهدی وجود نداره؟
ریدم به اون شخصیت گند و گه همتون.
ابله های آشغال!کس کش های مادر قحبه (شما که مشکل نمیدونید و دوست دارید اینطور بی بند و باری ها رو؛ نه؟ مادرتون مگه حق نداشت سکس و بی و بند و باری کنه؟) زیر عنوان همشون یه لقب مسخرهء مدیر زده، بعد خودشون ترول میکنن میریزن سر یه نفر مسخرش میکنن همه جور توهین میکنن درحالیکه طرف صداقت داشته و اعتماد کرده اومده یه مسائلی از خودش رو گفته.اصلا همینکه این همه مدیر ریختن سر یک کاربر عادی و اینطور ناجوانمردانه چند نفر به یک نفر و مسخره و توهین هم میکنن، و کاربر رو اخراج کردن و جلوی دهنش رو گرفتن و بعد خودشون هرچی میخوان میگن اما کسی با خودشون که البته خودشون هستن کاری نداره، نشون میده که شما چه کثافت هایی هستید و خودتون هم با بقیه انسانها و اراذل و اوباش عملا تفاوت چندانی ندارید. فقط یه توهم دارید فکر میکنید که فرق دارید. اونم واسه اینه که کارهای خودتون رو توجیه کنید و تا میتونید سکس کنید و عیاشی کنید که لذت دنیا رو ببرید.
خلاصه یه کاری میکنم که گریتون دربیاد.
منکه پوستم کلفت تر از این حرفهاست. ولی اینا رو گفتم که یخورده ضایع بشید بدونید که شما هم به وقتش و در آزمایشهای سخت زندگی پخ خاصی نیستید.
وقتی آدم همه جور عیاشی و سکس و بند و بساطش براه باشه که ادعای آدمیت کردن و خردگرایی و اخلاق کاری نداره.
راست میگی اون موقع که سخته و منافع و اعتبار خودت در خطره بزرگ از خودت یه چیز متفاوت نشون بده.
شماها هم همه کلیشه های تکراری بشریت هستید و خودتون هم جزیی از جریان های توده ای.
البته زیاد ناراحت نشید. خواستم یخورده فقط کونتون بذارم. بالاخره بی و بند و باری و سکس که مشکلی نداره. منم اینطوری مجازی حال میکنم طور دیگش رو ندارم. lol
"A Land without a People for a People without a Land"
kourosh_bikhoda (01-18-2014)
خب روشنه شما اگر بی هیچگونه گوشزدی — آنهم جاییکه پایِ تنها بددهنی و نمونهآوری ناشایست بوده, نه دشنام — کسی
را برای "دو ماه" اخراج کنید مایهیِ خشم بجایِ وی شده و باز هم قانون میشکند و به شما بهانهیِ بسنده برای اخراج همیشگی هم میدهد.
همچنین پیغامهای ایشان دربرگیرندهیِ ناسزاگوییِ فراوانی به خود من هم بود و آنها را نیاوردم.
با این همه, انگار ایشان باز هم نخواسته اندکی درست و شکیبانه رفتار کند و نمیگمانم هیچ سخنگاهی هم یافت شود که
کسی به گردانندگان اش اینجور دُشنامیده و چشمداشت پاسخ دیگری جز همان بازداشت همیشگی هم داشته باشد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (01-19-2014),Theodor Herzl (01-18-2014)
من با تخفیف به ایشان مخالفم. حضور و فعالیت در هر انجمنی یک تفاهم و قرارداد دو طرفه است. منی که در سایتی عضو میشوم، قوانینِ آنرا پذیرفتهام و به هر حال باید به آن احترام بگزارم. از خطِ قرمزهای اینجا فحاشیِ مستقیم به کاربران است. ایشان یکبار قبلا اینکار را کردهاند و به یکی از مدیران فحاشی کردند که به خاطر آن ، همچون تمامِ فرومها که توهین به مدیرانِ سایت، منجر به بنِ دائم میشود، بن دائم شدند، اما با پا در میانی به ایشان فرصت دادند که روالِ پیشینِ خویش را تغییر دهند. اما مشخص شد که ایشان هیچ اهمیتی برای قوانین و ارزشهای این سایت قائل نیستند، وگرنه درجهای از احترام برایش قائل بودند، اما چنانکه میبینیم با اطلاع از خط قرمزهای سایت، ایشان بار دیگر به روال پیشین خویش بازگشتند که این مشخصا نشان از بیاهمیتیِ قوانینِ این سایت برای ایشان دارد. چنین کاربری بهتر است مکانی را بیابند که رفتارهای اینچنینی بربتابد.
مدیران این سایت هم کسانی هستند که داوطلبانه به نظم و ترتیب سایت و برقراری قوانین آن میپردازند. اینکه با کمترین برخوردِ مدیریتی در این سایت بلوایی بر پا میشود، انصاف نیست. واقعا اینجا تا کسی شورَش را درنیاورده باشد، کاری به کارش ندارند. همین کاربر فلانی در جستارهای خود سخنانی چون «من کونِ این فرگشت کسکش هم خواهم گذاشت» میگفت که در این سایت سابقه نداشت، اما باز کسی به او چیزی نگفت از بیم اینکه اینجا دادِ دوستان بلند میشود و شلوغبازی میشود، بعد هم ایشان پیاپی جستارهای مشابه گشودند که باز خلاف قوانین است اما باز کسی کاری به او نداشت، تا کار بدانجا کشید که گمان کردند، مرزی برایاشان نیست؛ این مشخصا نتیجهی تضعیفِ مدیرانیست که برای کمترین اعمال قوانینی که همگی قبل از عضویت آن را قبول کردهاند، جنجال برپا میشود!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (01-19-2014),kourosh_bikhoda (01-19-2014),sonixax (01-19-2014)
به نظرم آدم خوبیه فقط بد عصبانی میشه. :)
یه سری حرفا توی فروم گفته شده که باعث شده ایشون راه رو باز ببینه که به بقیه هرچی دلش میخواد بگه.
بعضی مدیران هم توی تاپیک های ایشون باهاش شوخی کردن دیگه از کوره در رفته. وقتی شما یه طرف باشید و بقیه کاربران یه طرف شما احساس rejection می کنید و هرکسی یه ظرفیتی داره و یه جوری واکنش نشون میده. به نظرم همه باید به رفتار خودشون نگاه کنند و ببینند چند درصد در این موضوع مقصر هستند. به نظر من ایشون رو چند هفته اخراج موقت کنید و باهاشون اتمام حجت کنید. فکر میکنم با کمی آرامش و صمیمیت و توضیح این موضوع حل میشه و ایشون هم خطوط قرمز سایت رو درک میکنه.
اولا مارمولک شما هستید که پیامهای نهانی را در تالار عمومی انجمن منتشر میکنید.
دوما ایشان به معنای تحتالفظی کلمه به من «توهین» کرده بودند و وظیفهی شما بود
که او را اخراج کنید، اما اینجا فلانی را از روی کینورزی شخصی اخراج نمودید؛ کاربر فلانی
فقط گفت اگر من هم بگویم سر مزدک را ببُرید یا اگر تخیل کنم که مزدک بهمان است و ...!
(هرچند مزدک بزرگوار شخصیت والایی دارد و باید از ایشان معذرت خواهی کنند، اما او پوست
کلفتی دارند و به این اباطیل و مهملات ریشخند میزنند)
هموندان دیگر هم در جریان نیستند که کابر انسان به من چه چیزی گفته بود و به شما "سپاس"
میدهند؛ ایشان صراحتاً در تالار اروتیک داستان سکسی ساخته بودند و بطرز بیشرمانهای من
(آلیس) را کاراکتر فانتزی داستان ذکر کرده بودند!
پس علاوه بر اینکه قیاس شما معالفارق است و وظیفهی شما بود که او را بازداشت میکردید،
اینجا به قصد گمراهی و فریب دیگران پیامهای نهانی را در تالار عمومی منتشر میکنید.
folaani2(01-20-2014),مرگ بر اسرائیل(01-20-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)