sonixax (06-01-2013)
صندلی داغ شما که 10 روزه است و یکی دو روزش هم همین الان رفته،آنارشی هم که میگوید تا یکماه فرصت هست،خب پس مشکلی پیش نمیاید.صندلی داغ دو نفر که سهل است،10 نفر را هم میشود همزمان برگزار کرد ولی راندمان و جذابیت آنها کم میشود بنظر من وگرنه اگر نظر دوستان چیز دیگریست و حتما بنظرشان اینطور لازم است من حرفی ندارم و برای من هم مهم جذابیت و شرکت دوستان است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من تصور نمیکنم چندان از جذابیتهای صندلی داغ بکاهد راسل جان. اتفاقا این خودش تجریهای جالب است از اینکه این دو کاربر چگونه همزمان به سوالاتِ مشابه پاسخ میدهند. به نظرم اتفاقا میتواند جذابتر هم باشد.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
بسیار عالی ،بنظر میرسد که آنارشی و ایرانبانو و داریوش گرامی تا اینجا موافقند،دوستان اگر کسی مخالفتی دارد بگوید (چند ساعتی برایش صبر هم میکنم) ولی اگر نبود برای آنارشی را هم همین فردا راه میاندازم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (06-01-2013)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
داریوش جان مساله برای من تنها مساله نگاه کاربران به آن بود که از همین نظر چند نفری که الان دیدم متوجه شدم دلیلی برای این عدم استقبال و پایین آمدن راندمان دو نفره ندارم (البته 10 نفرهاش قطعا بگمانم کاهش راندمان داشته باشد :D) و خودم هم الان هوادار برگزاری همزمان هستم ببینم چطور از آب درمیاید.
خوبه...پس جلوس من بر صندلی داغ همراه شد با یک نو آوری!!
راسل گرامی اجازه بدهید،
آنارشی جان بیا من خودم از تو میزبانی میکنم! پرسشهای سخت و ناجور و شخصی را هم از لیست سوالات شما حذف میکنم و هر کاربری به خودش اجازه داد مزاحم شما شده، سوالی بپرسد که از آن خوشتان نیامده را اخراج دائم میکنم و ... تا تنها ایرانبانو مجبور باشد به آنها جواب بدهد و سرانجام بداند که «تبعیض برمبنی جنسیت» واقعا چه شکلیست.
![]()
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)