undead_knight (03-05-2013)
زنان در این حوزه خیلی از مردان قویتر هستند.چه به لحاظ تاکتیکی و چه از لحاظ تکنیکی! به قول خودتان همینکه مردان به دنبال راهکار برای فریفتن زنان هستند به طور ضمنی نشان از چیرگی زنان در این حوزه دارد . زنان از همان کودکی به خوبی روشهای رخنه به دلها را میدانند و آنگاه که بالغ میشوند علاوه بر آنها به جلوهنمایی اندامهای جنسی و عشوهگریها نیز مجهز میشوند.
و فراتر از این، هتا بلاهتها و حماقتهای زنان نیز قدری دلنشین است(و گاها تحسین هم میشوند!) درحالیکه همین کارها اگر از یک مرد سر بزند در کمترین حالت مایه ریشخند دیگران خواهد بود.
نکته دیگر آنکه : بله؛ این امتیاز را باید به حساب زنان نوشت که آنها به مردان اجازه میدهند آنها را بفریبند و حس پیروزمندانه داشته باشند. زیرکی ظریفیست!
Fiona (03-08-2013),Mehrbod (03-07-2013),Ouroboros (03-07-2013),Russell (03-07-2013),undead_knight (03-07-2013)
من این چند روزه دسترسی به نت کمه،اگر روش های فریفتنی که زنان استفاده میکنند رو نگید ازتون ناامید میشما:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ولی در جایگاه تازش حرکت یکمِ خوبیه, یعنی اگر شما روی اینکه «من و تو تنها دوستهایِ معمولی هستیم» پافشاری کنید, دختره در برابر این رفتار نابهنجارنوشته اصلی از سوی dariush
کنجکاو میشود که "این دیگر چه جور آدمی است؟" و میکوشد ببیند راست میگویید یا نه.
اینجا هم باید تا میتواند کش بدهید و خودتان را با دخترهای دیگر سرگرم نشان دهید, اینجوری دختر برای ثابت
کردن به خودش هم که شده در برابر یک میلیون آدمی که میخواهند با وی بخوابند میکوشد نگرش و تایید 'شما' را بگیرد ((:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
iranbanoo (03-09-2013),Russell (03-09-2013),undead_knight (03-09-2013)
چه قدر پلیدانه بود....:)))
اما یک چیز.زیادی هم سعی کنید سردی نشان دهید ممکن است دختر فرصت بودن با کیس های خوب دیگر را به خاطر کشف کردن نیت شما از دست ندهد
نشان دادده شود؟نوشته اصلی از سوی dariush
خوب مسلما این خواست مردان هم هست که در یک رابطه شکل گرفته از چنین نعمتی برخوردار باشند.
اما برای شروع یک رابطه و ایجاد آشنایی صداقت زیادی هم کار را خراب میکند.بد نیست کمی زنان را در هاله های ابهام گذاشت.
Mehrbod (03-09-2013)
نوشته اصلی از سوی iranbanoo
ایرانبانو جان میاندیشم حوصله ات سر رفته برای مردان راهکاریابی میکنی؟ (:
چشمدارانه دختران اینجا باید دربارهیِ فریفتن پسرها بنویسند, که میدانیم نیازی به فریب برای سکس نیست,
ولی برای دلباختهیِ خود کردن نیاز است و زنان میاندیشم اینجا کارکشتگی سرشتین فرگشتیک هم داشته باشند!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Ouroboros (03-10-2013)
:))))
فعلا در فاز درک کردن مردان هستم.و اگر کمی دیگر در این فاز بمانم فکر کنم جنسیتم را هم تکذیب کنم:))
خوب این بحث که زنان چگونه مردان را میفریبند یا بهتر بگویم با چه ترفند هایی مردان را جذب میکنند بینتمامی زنان یکسان نیست.و هر زنی بنا بر موقعیت خود روشی را پیش میگیرد.
گاهی خود من در برابر این روشهای زنانه شگفت زده میشوم.
اما به قول شما و شاید به قول محمد رسوالله زنان ذاتا فریب کارند.چرا که گاهی خود من هم از روشهایی استفاده میکنم که هیچ اندیشه ی قبلی از آن را نداشته ام و آنی به ذهنم خطور میکند یا سیستماتیک آن را انجام میدهم.
بنا بر این اگر موردی را بگویم شک نکنید بانوی دیگری آن را رد میکند:))
iranbanoo (03-10-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)