من از نمره دادن به این صرفنظر کرده و از امیر گرامی میخواهم که نمرهای جانانه به این هانی بدهند.
من از نمره دادن به این صرفنظر کرده و از امیر گرامی میخواهم که نمرهای جانانه به این هانی بدهند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (06-03-2014)
۴ از ۱۰. چاق و چندشآور.
من منظورم نبود که ۱۰ است، خواستم ببینم آیا دوستان دختر آنورکسیسک دوست دارند یا نه... نمرهی او ۷ است. من خودم چون یک «کینک» شدید نسبت به دختران بسیار لاغر دارم به او ۷ میدهم، اگرنه میدانم که بیشتر کسان زنان «تو پُر» را ترجیح میدهند و زنان لاغر برایشان کمابیش تفاوتی با زنان چاق ندارند.
یک سوال از شما: اگر شما و یک زن دیگر تنها بازماندگان بشریت باشید ترجیح میدهید او نره دیو سه سر کریهالمنظری باشد که کسری پُست کرد یا دختر کوچولوی خوشگلی مثل این:
البته اشتباه نکنید منهم بدن سالم و زیبای زن را ترجیح میدهم، اما از این مُدل هم خوشم میآید.
در ایران این تیپ بدنی خیلی کم است.![]()
زنده باد زندگی!
راستاش من از زنانِ کوچک و لاغر بدم نمیآید، برخلافِ آنچه میگویید این تیپی هم توی ایران هست و من قبلا با یکی دوست بودم، از زن چاق اما متنفرم، حالم بهم میخورد واقعا! بنابراین اگرچه از دخترانِ خیلی لاغر اصلا خوشم نمیآید، اما نسبت به زنانِ خیکی، حداقل دو نمره جلو هستند. پس همانی که شما فرستادید را بیشتر میپسندم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (06-03-2014)
sonixax (06-04-2014)
من موندم دوستان از یک تکه استخوان که پوست روی آن کشیدند خوششان میآید! افرادی که انقدر لاغر هستند مریض هستند ، من هم چاق دوست ندارم ، ولی curvy دوست دارم
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (06-03-2014),undead_knight (06-03-2014),پیمان(06-04-2014)
sonixax (06-04-2014)
نفر بعدی آبجی کارمن الکترا :
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
undead_knight (06-04-2014)
سینههایش بزرگ است گرامی در این عکس کوچک افتاده است.
sonixax (06-05-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)