تمام پایه نرم افزاری ایران روی ویندوز هستش .
برای همین دست کم دولت آمریکا میتونه از طریق مایکروسافت این کار رو بکنه .
مردم ایران هم تقریبن همه روی جی میل یا یاهو ایمیل دارند و کنترل کردن اونها هم در صورتی که دولت بخواد امکان پذیره .
به عنوان یک فرد و کاربر خانگی هیچ مشکلی نیست که شخص از ویندوز استفاده کنه و به نظر من اصلن باید هم استفاده کنه ولی به عنوان ارتش ، مخابرات ، نیروگاه هسته ای ، ناو جنگی ، هواپیما ، برج مراقبت ، نظام بانکی و ... کشور باید از سیستم عامل بومی خودش استفاده کنه .
بهترین نسخه تولید یک سیستم عامل بومی بر پایه کرنل لینوکس یا یونیکس هستش .
اگر این احمقها همون موقع که لینوکس شریف بیرون اومد و اون همه دست و پا زده شد که با ویندوز جایگزین بشه آمریکا به همین راحتی نمیتونست اطلاعات داخل ایران رو شنود کنه و باید اول سیستمهای داخلی رو هک میکرد .
هک کردن سیستم های داخلی هم منجر به از دست رفتن 100% اطلاعات نمیشه و میشه تا خیلی زیادی هم جلوش رو در اغلب موارد گرفت .
من قشنگ یادمه کانال خبر داشت بازدید خامنه ای رو از یک ناو ساخت ایران نشون میداد . یکجا دوربین رفت روی سیستم هدایت و کنترل ناو، ویندوز XP بود !!!!!! یعنی عملن کنترل اون ناو دست آمریکاست نه ایران .
تازه من بودم اصلن بودجه میذاشتم یک تیم تحقیق درست میکردم یک سیستم عامل برای مصارف داخلی از نو تولید میکردم و فقط هم در سطح ارگانیزیشن های دولتی و مهم نگهش میداشتم . این طوری دست کم سیستمهای ما برای دیگران ناشناخته بود .
البته همین کار رو هم میشه با لینوکس کرد و یک توزیع اختصاصی ازش برای استفاده های دولتی درست کرد که کدهاش ناشناخته باشه ، API اش برای غیر خودی ها ناشناخته باشه .
بعد این خاک برسرها در حد همون لینوکس شریف یا پارسیکس هم سرورهاشون رو ایمن نکردند . آمریکا با اون آمریکاییش اطلاعات اف 16 و اف 35 اش رو چین دزدید و الان بلوپرینت کاملش رو داره . اینها که گوز هم نیستند جلوی آمریکا .