ما در عالمي زندگي ميكنيم كه جلوهگاه خداوند متعال است و جاذبه او اعماق وجود هر موجودي را فرا گرفته است و در پرتو همين جاذبه، از بزرگترين پديدههاي عالم تا كوچكترين ذره آن، ميل دروني به سوي مبدأ اعلا دارند. بزرگان عرفان و حكيمان هستيشناس نام اين ميل را ابتهاج و شوق معشوقي يا عشق نهادهاند. يعني خداوند متعال با شوق باطني صبغه عاشقي را همراه صبغه معشوقي دارد. خداست كه اول عاشق ما شده است و عشق او هم خالص است، اما عشقبازيهاي ما عموماً با غرض و منافع ما همراه است. دكتر اسماعيل منصوري لاريجاني
@Russell
خب برادر وقتشه بیای اینجا دوباره ...
undead_knight (03-16-2015)
با پرسش !!!! دوستان گلم
هر چیزی رو که میشنیدم ابتدا به مغذم میدادم و آنالیز میکردم .
اگر غیر منطقی بود میریختمش تو سطل زباله !!
بعده ها تو اینترنت جشتجو کردم و دیدم جزء شکاکان طبقه بندی شدم .
شروع این پرسش گری از خودم با فیلمی تحت عنوان " دروازه ستارگان " شروع شد.
فیلمی که در آن خدایان مصر در واقع موجودات فرازمینی بودند ! ( قبل از این هم نسبت به مذهب بی تفاوت بودم )
تو دوره دبیرستان زورکی باید در مدرسه نماز میخواندیم . منم که اون زمان جلق میزدم در حد تیم ملی
بعد فرداش که باید نماز زورکی میخواندیم با خودم میگفتم من که جونوب هستم الان به سوسک تبدیل میشم !
این پرسش تو مغذم با طنزی همراه بود . مثلا مسخره میکردم پیش خودم . بعد که میدیدم روزها با حالت جلقی به خواندن نماز مشغولم و هیچ اتفاقی برایم نمیافتد پیش خود احساس غرور میکردم .
ویرایش از سوی bilche : 03-16-2015 در ساعت 07:58 PM
Anarchy (03-17-2015),iranbanoo (04-03-2015),kourosh_iran(03-17-2015),undead_knight (03-23-2015)
خب شاید عقاید فعلیت رو کمی گفته باشی ، اما توضیح کاملی ندادی که نسبت به مقوله هایی مثل خدا ، دین ، اسلام ، تاریخ و ... الان چه نظری داری !!
بعد هم این تاپیک در مورد چرا و چگونه هست !!
در مورد خودم هم عقاید کلی من تغییری نکرده ... فقط احساس میکنم همه ما سر کاریم در هر حالتی ، هر باوری که داشته باشیم تفاوتی نمیکنه !!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
چه عقیدهای از این احساسی که گفتی مهمتر است؟ بقیهیِ عقایدی که بالا نام بردی مسائل جانبی هستند.
من هم بیشتر اینگونه عقاید جزئیام در حال شکلگیریست. ولی بنظر من مطالعهیِ درست گذشتگان
و حکمت آنها برای فهم بقیهیِ چیزها منبع اصلیست.
اینست که من چرا و چگونهاش را درست نمیدانم، ولی برخی افراد بنظرم در نگاه دوبارهیِ من به سنت موثر بودند، هرچند
در زمان خودشان متوجه اثر آنها نبودهام. بنظر من یکی از آنها نیکلاس طالب است که کتاب هایش بیش از هر چیز ذفاعی
غیر سنتی از سنت هستند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (03-18-2015)
آدمها پیرتر که میشوند اتفاقات زیادی برایشان میتواند بیافتد. یکی از آنها ناامیدی از امکان
تغییر جامعه است. این میشود که با وجود اینکه جامعه و از جملهیِ آن عقاید حاکم بر آن بر روی آنها موثر است آنرا انکار
میکنند یا اینکه دنبال دور زدن و فرار از آن برمیآیند.
من باور دارم اگر فردا مردم بر این عقیده حقیقتا باور داشته باشند که دزدی بد است، یا باید به جامعهیِ خود بها داد و در حفظ آن
کوشید، این مرا خوشحال خواهد کرد. نه فقط منرا بلکه اکثر اعضای سایت از جمله شما را خوشحال خواهد کرد.
پس این چیز خواستنیست. ولی چون راهی برای رسیدن به آن سراغ نداریم و به تجربه دیدهایم دهان به دهان گذاشتن
با دیگران نهایتا به کلکل میرسد و در آخر برای ما وقت هدر رفته میماند و تغییر ملموسی هم در جامعه ایجاد نشده نامید شدهایم
و آنرا رها کردهایم.
ولی جدای از اینکه راهکار ما چه باشد و بخواهیم چه وانمود بکنیم حقیقت اینست که بوی گند گند است و بوی خوش خوش.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (03-18-2015),undead_knight (03-18-2015)
ببخشید راسل جان چند روزی تور حسابی کنده شده بود نمیشد جواب داد ... اینکه گفتم تفاوتی نداره ، معنیش نیست که به همه عقاید ارزش مساوی میدم . منظورم اینه که ظاهرا بشر هنوز به مرحله ای نرسیده که حاضر باشه واقعا هزینه ای بده برای کنار گذاشتن حماقت هاش !! به ریسمان پوسیده گذشته آویزون میشه ... علتش چیزی تو مایه همون گشادیه !!
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)