من یه پیشنهادی دارم .. اینکه خیلی از ما شاید در فروم های دیگه ای هم فعالیت داشته باشیم .. میشه در قسمت امضا آدرس فروم رو قرار داد ..
این پیج فیس بوک دفترچه هم اگه فعال بشه و به طور مستمر مطلب بذاره طی یکی دو ماه می تونه کاربرهای زیادی رو جذب کنه
من یه پیشنهادی دارم .. اینکه خیلی از ما شاید در فروم های دیگه ای هم فعالیت داشته باشیم .. میشه در قسمت امضا آدرس فروم رو قرار داد ..
این پیج فیس بوک دفترچه هم اگه فعال بشه و به طور مستمر مطلب بذاره طی یکی دو ماه می تونه کاربرهای زیادی رو جذب کنه
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
مشکل امنیتی میتونه به دنبال داشته باشه...چون در فورم های عادی ما مسائل امنیتی مثل لاگین با tor رو رعایت نکردیم.اما اگر از نظر امنیتی مشکلی نداشته باشید پیشنهاد خوبیه منتها چون اینجا فیلتر هست یه موقع مدیران اون انجمن ها ایراد نگیرن یه موقع!!
برای فیس بوک هم الان یک group داریم ولی فعالیت آنچنانی نداشتیم اونجا....میشه در کنارش یه page هم ایجاد کرد و مطالبی که میگذاریم رو هم لینک کنیم...
من که نگفتم بنویسیم مسلمانان فلان فلان شده اند!
گفتم کارهای بنیانگزاران دین اسلام را بنویسیم. محمد واقعا راهزنی می کرده 90 درصد غزوات و سریه ها همه غارت کاروانها و منازل مردم بوده و زنان را تجاوز می کردند سپس در شام و شهرهای عربستان می فروختند.
اینجا اگر کسی آتئیست باشد فکر نکنم از اینکه مثلا کسی بگوید استالین جنایت کرده ناراحت بشود.
ساخت وبلاگ گروهی روی همین سایت مثل این:
The Secular Outpost
ساخت صفحه فیسبوك و فعالیت در فیسبوك و ارتباط با بقیه صفحات فعال در این زمینه.
صفحه های بی خدایی در فیسبوک
بی خدا
نه"من مسلمان نیستم
I am an atheist من یک بیخدا هستم
http://www.facebook.com/nogods
به دفترچه خوش آمدید Dani گرامی،
ما یک پروفایل فیسبوک داریم به گمانم، بد فکری نیست که یک تاربرگ هم کنارش بسازیم. در کنار آن ولی پیشتر روی فیسبوک و
تاربرگهای گوناگون به اینجا پیوند دادهایم و برخی کاربران کنونی مانند Rationalism Ideology گرامی از همان فیسبوک هموند شدهاند.
هر آینه هموندی یک خدا ناباور دیگر مانند شما همواره مایه خوشنودی است
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربد شما یکسری اومده بودید پرشین تولز، پی ام میدادید به کاربرا و تبلیغ سایت رو میکردید؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
احتمالن رباتش از اون پیشرفته ها بوده !
=======================
من به برخی دوستان دگراندیش پیام میدم و سایت رو بهشون معرفی می کنم ولی خیلی هاشون حاضر به عضویت در اینجا نیستند یا بهتر بگم شهامتش رو ندارند !
همینطور یواشکی میان مطالب رو می خونن و یواشکی هم میرن !
گویا این ضرب المثل رو شنیدند که میگن آسته بیا آسته برو که اطلاعاتیه دستبندت نزنه !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
کافر جان بهشان نرمافزار ناشناسگر tor را معرفی کن،
اگر نیاز بود بگو روی چند تا سایت هم آپلود کنیم. با tor هیچ نگرانیای در گیر افتادن و شناسایی شدن نیست.
ویرایش: لینک برای دانلود tor:
ویرایش از سوی Mehrbod : 02-27-2013 در ساعت 08:28 PM
—مزدک بامداد
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)