اکثریت مطلق زنان همینطور هستند، چیزی بیش از ۶۰٪ آنها فانتزیهای تجاوز جنسی داشتهاند و یک درصدی حتی از اینهم بالاتر مایل به مفعول بودن در سکس هستند(تازه اینها فقط زنانی هستند که صداقت فکری پذیرفتن اشتیاق باطنی خود را با صدای بلند داشتهاند!). دلیل آنهم واضح است، زن مشتاق به جلب کردن مردان مستقل، قدرتمند، با اراده، حتی تا اندازهای خشن و بسیار سلطهجوست زیرا فاقد توان دفاع جسمانی از خود در برابر متجاوز جنسی احتمالی بوده و تحت فشار بسیار شدید فرگشتیک برای انتخاب مراقب/محافظ بوده. بدبختی بزرگ اما وقتی شروع میشود که میفهمیم ۷۰٪ مردان هم علاقمند به مفعول بودن در رختخواب هستند. ارزش بالای مردان آلفا از همینجاست: به متجاوز قبل از اینکه به تو تجاوز بکند ازدواج کن!
یک توضیح دیگر هم میتواند این باشد که زورمندترین و مقتدرترین عضو گروه برای ۹۰٪ فرگشت ما همان کسی بود که تمام غذا، پوشاک و دیگر وسایل نجات روزمره را کنترل میکرد و جستجوی سلطه و خشونت در مردان میتواند استراتژی زن برای رسیدن به حداکثر متصور منابع و امنیت بوده باشد.
هی برمیگردم به این انجمن پس لابد باید باشم.
اما پاسخ جدی شما: خیر، از درد بیزارم.
پ.ن:
امان از دست ترولبازیهای تو آلیس!
من کینکهای خاص خودم را دارم اما منحرف نیستم. این ماجرای تحقیر و مازوخیسم و اینها دیگر چیست؟ دوستپسر اخیرتان این گونه از آب درآمده؟
من حتی در بتاترین دوران زندگی خود نیز باز موقع سکس به موی دختر چنگ میانداختم و گلویش را میفشردم و پشتشان را با سیلی سرخ میکردم!
اما فانتزی/عمل جنسی شرمآور اگر میخواهید، هرچند در این انجمن شماری کاربران چهار چشمی منتظر دادهای پیرامون من هستند تا از طریق آن به من حمله بکنند، اما بسیار خب، دو تا برای شما دارم:
یک زمانی در مغزم فرو رفته بود و بدجور به دنبال یافتن یک Midget زیبا برای سکس بودم اما گیرم نیامد. به جای آن یک دختر کوتوله و زیبا پیدا کردم که گویا به ابژهی تمنا به قدر کافی نزدیک بود و از سرم پرید.
یک بار هم با دوستدخترم مست از جایی برمیگشتیم، میان خیابان ناگهان زانو زد و شروع کرد به ساکیدن، من هم مدهوشتر از آن بودم که اعتراضی بکنم، ناگهان زنی در خانهاش چند متر آنطرفتر را گشود و ما را دید، چهرهی شوکهی او اثری عجیب بر من گذاشت.. من در زندگی هرگز چنین احساس تحریک شدگی نکرده بودم و بعد از آنهم از هیچ چیز دیگر نکردم.
۱. اصلا بلد نیستید منظورتان را برسانید.
۲. راستش نه، این احتمالا از عوارض بازیست که به اینجا تراویده.