چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
از همان اندک دادههای ویکیپدیا آشکارست که تمول و نفوذ او بیشتر نتیجهی سبک زندگی ریسکپذیر اوست. و کمتر ویژگیای به اندازهی خطرپذیری آلفاست. من خاطرم هست در آن سالهای بیاطلاعی و خرفتی، یکی از معدود چیزهای جذاب در وجود من همین انقلابیگری، موتورسواری، قماربازی و ... بود.
البته او «بازیکن» نیست، بلکه آلفای طبیعیست.
یکی از اوصاف مرد آلفا اینست که «زنان میخواهند با او باشند، مردان میخواهند به جای او باشند».یک نگاهی اگر به فیسبوک او بکنید میبینید زیر هر پست مردان بیچاره ای که با جمله fuck my life احساس خودشون رو بیان می کنند
زنده باد زندگی!
Anarchy (05-26-2014),Crusader(05-26-2014),kourosh_bikhoda (05-27-2014),Russell (05-26-2014),sonixax (05-26-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (05-28-2014)
به ضرر شما تمام میشود در بلندمدت، چون از پشت دیوار امن اینترنت و بیترس از دست رد خوردن دارید با دختر صحبت میکنید و «تصویری» که ارائه میکنید ممکن است هیچ شباهتی به «تصویری» که واقعا دارید نباشد. مخزنی هم وسیله است، هدف سکس است. شما مخ دختری را بزنید، بروید سر قرار و او از آنچه میبیند در قیاس با آنچه دیده بود نا امید بشود چه فایدهای دارد؟ شما برای بهتر شدن در ارتباط رودر روی چشمدرچشم ِ انسانی نیاز به تمرین از طریق ارتباط رو در روی چشمدرچشم انسانی دارید.
زنده باد زندگی!
Dariush (05-28-2014),Russell (05-28-2014),sonixax (05-28-2014),undead_knight (05-29-2014)
من از اینکار برای ترمیمِ کاستیِ کمحرفی و تا اندازهای کمرو بودنِ خودم استفاده میکنم. من همانطور که قبلا گفتهام آدم منزوی، کمحرف و کمرویی هستم و این برای بازی واقعا بد است! اما در این مدت به وضح میبینم که توانِ چرندگوییهای دخترپسندانهام به طرزی قابلِ توجه رو به ارتقاست! در واقع بیشتر برای من یک تمرین است؛ وگرنه هر سه نفری که تور کردم را دک کردم چون در دو رابطهی دیگر درگیر هستم و نمیتوانم بیش از این را هندل بکنم!
راستی امیر جان، یکبار یادم هست که گفتید شما با بازی نهایتا میتوانید دختری یک شماره بالاتر از خودتان را تور بکنید، این واقعا درست است؟! هیچ خللی بر این قانون وارد نیست؟ یک نفر هست که من واقعا ماندهام با او چه بکنم، از آنجا که خیلی زیباست، میخواهم بیخود انرژی خودم را هدر ندهم!
And laugh
Russell (05-28-2014),sonixax (05-28-2014),undead_knight (05-29-2014)
ببینید دوست گرامی، همهی ما انسانها از صحبت کردن با غریبهها اکراه داریم، همهی ما اگر موضوع مشخصی در ذهنمان نباشد برای حرف زدن به هنهن میافتیم، همهی ما از دست رد خوردن میترسیم و ... تفاوت کسی که به این ترس غلبه میکند و کسی که بندهی آن میشود، اینست که شخص اول تصمیم میگیرد «احساس» خود را نادیده بگیرد. متوجه هستید؟ هیچ فرمولی نیست که شما را از «خجالتی» بودن در بیاورد، تنها راهی که وجود دارد اینست که احساس شرم خود را نادیده بگیرید.
بازی معطوف به «احساسی» که میکنید نیست، معطوف است به «عملی» که انجام میدهید. هرچه میخواهید احساس بکنید به درک! این درگیری ذهنی عجیب با آنچه احساس میکنیم برمیگردد به غلبهی گفتمان احساسمحور زنانه به گفتمان عملمحور مردانه. میخواهید با یک دختری وسط اتوبوس با صدای بلند شروع به حرف زدن بکنید و از این بابت «خجالت» میکشید و احساس «اظطراب» میکنید و «میترسید»؟ بسیار خب، آن احساس را مورد بازشناسی قرار بدهید و به رغم آن «عمل» بکنید.
بدبختی اینست که همه سعی میکنند احساس خودشان را تغییر بدهند، حالت عاطفی/روانی خود را. «چه بکنم که خجالتم بریزد»، چنین چیزی ممکن نیست، شما باید بپرسید «چه بکنم که به رغم خجالتکشیدن، ترسیدن و ... کار لازم را انجام بدهم؟». لاسخشکهی آنلاین با دخترها شاید حتی مخرب هم باشد، چراکه شما با خودتان گمان میکنید که درحال پیشرفت هستید و به «خجالتی» بودنتان غلبه کردهاید و ... حال آنکه در واقعیت امر چنین اتفاقی نیافتاده.
ارزش شما به زیباییتان نیست، این پست را یکبار بخوانید. بدون بازی ، بدلیل زبرگزینی زنان مرد تنها دختران ۳ و ۴ گیرش میآید، با درک خوبی از بازی و تجربهی مداوم آن او میتواند به سادگی تا ۵ و ۶ هم برود. سالی یکی دو بار شاید یک ۷ به او محل بگذارد و اگر حاضر بشود تعهد خرج دختری بکند، میتواند حتی تا پلهی هشتم هم بالا برود. ولی نه، بیش از این هرگز ممکن نیست. مسئله اینست که ما خودمان اعتماد بنفس آنرا نخواهیم داشت. مثل شما که این دختر را با مقداری بازی جذب کردهاید، اما بعد کار را خراب کردید و وا دادید و این شد(اگر همان دختریست که اینجا در موردش صحبت کرده بودید).
زنده باد زندگی!
Russell (05-28-2014),sonixax (05-28-2014),undead_knight (05-29-2014)
And laugh
در آن پست یک «مرد ۶» جا افتاده بود، مرد ۶ در حالت معمولی دختران ۳-۴ گیرش میآید، با بازی ۵-۶، با بازی ایدهآل ۷ ِ گاهی، به هنگام خرج تعهد و بهترین بازی و ... می تواند امیدوار باشد یک ۸ میانسال(۲۵+)را به همسری بگیرد. اگر آن مرد ۶ میخواهد برود با دختر بالاتر، باید جایگاه خود را ارتقاء بدهد.
زنده باد زندگی!
sonixax (05-28-2014)
با تمام اینها که گفته شد و درست هم هست، بنظر من اینکه گفته میشود بازی بر روی زنان بالای 8 موثرتر است هم بنظرم درست است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (05-28-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)