ایرانی بودن رو دوست دارم چون ایرانی هستم و نمیشه کاریش کرد
ولی از اینکه بین ادمایی مثل سید های پر مدعا ، احمدی نژاد و ... زندگی می کنم احساس بدی دارم
ایرانی بودن رو دوست دارم چون ایرانی هستم و نمیشه کاریش کرد
ولی از اینکه بین ادمایی مثل سید های پر مدعا ، احمدی نژاد و ... زندگی می کنم احساس بدی دارم
البته همه سید ها مقصر نیستند تو این زمینه...قید شدن سید در شناسنامه هم به ادامه این روند مضحک دامن زده...هوشنگ گلشیری داستانی داره به اسم معصوم دوم که کوتاه هم هست در مورد همین نگاه خنده دار مردم و احترام بیجاشون به سادات بقول زنده یاد شجاع الدین شفا این عزیزان بیجهت...
Anarchy (11-22-2010),kourosh_bikhoda (11-22-2010),Russell (11-22-2010),sonixax (11-22-2010),sourena67 (11-23-2010)
سید بودن همان امتداد فرهنگ شیعه است.
علی در راس این هرم است و سپس فرزندانش که سرگروه ها هستند و بعد میرسیم به امامزاده ها که شاخه های فرعی هستند و سید ها که پایین ترین سری این انجمن هرمی میباشند. در انتها به افراد عادی میرسیم که باید به این تشکیلات هرمی سرویس بدهند.![]()
Anarchy (11-22-2010),Jooyandeh (11-22-2010),kourosh_bikhoda (11-22-2010),Russell (11-22-2010),sourena67 (11-23-2010)
همه میدونیم که تشیع زمان صفویان وارد ایران شده و جامعه ایران تا قبل از اون سنی بوده. کسی اطلاعی داره تا قبل از صفویان هم در ایران سید داشتیم یا نه؟
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
این نکته جالبیه که من تابحال بهش دقت نکرده بودم.احتمالاً این هم از چیزهای من درآوردی آن دوره است.شاه اسماعیل خودش یه ناگهان کاشف به عمل آورد که سید است و از نسل امامان(کدام امامش الان خاطرم نیست) و بعد هم که ادعا کرد که امام زمان هم هست دست بر قضا.اما این همه از مردم چطور یکشبه سید شده اند از این هم عجیبتر است!
ویرایش از سوی Russell : 11-23-2010 در ساعت 12:13 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)