بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (09-28-2013),Fiona (10-04-2013),Russell (09-28-2013),sonixax (09-28-2013),undead_knight (09-29-2013)

به نظر من تا زمانی که اینجا اجازه میده باورهای افراد بدون سانسور بیان بشه لایق قدردانیه.
درسته که من مخالفت هایی با قوانینی مثل ممنوع کردن تبلیغ نزادپرستی و... دارم ولی مثلا در همین بحث زن و مرد همینکه اینجا این جمله "اکثریت مردان متجاوز هستند" سانسور نشه اون وقت ایرادی هم نمیشه گرفت که کسی بگه "شمار زیادی از زن ها انگل هستند"
فارق از درستی یا نادرستی گزاره ه وقتی آزادی در بیان گزاره هایی با این تفاوت آزاد باشه از دید من دلیلی برای رنجش وجود نداره:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (09-28-2013),Fiona (10-04-2013),Rationalist (10-03-2013),Russell (09-28-2013),sonixax (09-28-2013)

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (09-28-2013),Fiona (10-04-2013),sonixax (09-28-2013),undead_knight (09-29-2013)

در واقع من بیشترین اختلافات رو با ادم هایی داشتم که بیشترین اشتراکات رو باهاشون داشتم:))
راستش نگرش خیلی ها به آزادی و یا آزادی بیان از دید من انحصارطلبانست.
یعنی وقتی چیزی رو که باهاش موافقند میگن(فارق از باورهاشون) یا کسی داره میگه در برابر سانسور شدنش به شدت مقاومت میکنند و خواهان آزادی میشند و وقتی چیزی عکسش پیش میاد رفتارشون مصداق بارز Zero tolerance میشه! یا اینکه در مقابل سانسور و سرکوب سکوت میکنند.
یعنی آزادی خوبه وقتی "آزادی ما" باشه، آزاد بودن دیگران به درک:))هر قدر افراد بیشتری به این باور برسند که آزادی چیزها یا کسانی که باهاشون مخالفند نشونه آزادیه، محیط برای بحث و گفتگو هم بهتر میشه.
البته من نه فقط به آزاد بودن "مخالفین" یا بیان چیزهای "نامطلوب" باور دارم بلکه اصلا وجودشون رو ضروری میدونم، وجود اینها تمرینی برای تحمل کردن و پذیرفتن مخالفت و در نتیجه پذیرفتن آزادیه;)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

sonixax (09-29-2013),undead_knight (09-29-2013)

من میگم بهتر نیست یک بار دیگه روی قوانین که سرشون اختلاف دیدگاه هست، بازبینی انجام بشه!؟اینطور یک بار برای هیمش همیشه بحث های حاشیه ای در این مورد رو تموم کرد.
Tacitus-
sonixax (10-01-2013)

sonixax (10-01-2013),undead_knight (10-01-2013)

این همه درگیری برای چیست؟
دربارهیِ سانسور هم میتوانید یک رایانه یا سرور را بآسانی به تورهیِ Tor وصل کنید, اینجوری هیچکس
نمیتوانید جایگاه فیزیکی سرور را بیابد. چندین سخنگاه هم روی Tor هستند که کوچکترین سانسوری ندارند,
میتوانید دربارهیِ خرید و فروش و تروریسم و نژادپرستی و هر چیز ناقانونی دیگری که میاندیشید آزادانه
گفتگو کنید, چیزیکه امیر گرامی درباره اش اینجا نوشته بود: بوی گند پیاز
—مزدک بامداد

Anarchy (10-09-2013)

نه به اندازهیِ همین سخنگاه تنده, اینجا میتوانی بیازمایی:
http://kpvz7ki2v5agwt35.onion/wiki/i...ecial:AllPages
یا
http://dppmfxaacucguzpc.onion/index....e3km4b70ngcar3
تنها بار یکم برای وصل شدن میدرازد, زیرا باید یک circuit به server پنهان ساخته شود, ولی پس
از ساخته شدن circuit(راه میان شما و سرور) تندا شاید یک دگرسانیِ بسیار ناچیزی شاید داشته باشد.
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)