دوستان بدنساز ، تمرینات روزانه و هفتگی خودشون رو اگه امکان داره اینجا بنویسن!!
دوستان بدنساز ، تمرینات روزانه و هفتگی خودشون رو اگه امکان داره اینجا بنویسن!!
sonixax (05-26-2014)
من نکاتی را با شما در میان میگذارم که خودم به آنها رسیدهام:
۱. مربیها در ایران متاسفانه به روز نیستند و همهی آنها با دارو(هورمن رشد، استروئیدها و ...)به جایی که هستند رسیدهاند. من هیچ مشکلی با استفاده از دارو ندارم، مسئله ولی اینست که کسی که خود مسیری را نرفته و از راه دیگری پیشرفته، نمیتواند شما را در طی کردن مسیری متفاوت یاری بدهد. خصوصا که در ایران بدنسازی سراسر تجربیست تا علمی. فرمول موفقیت را از آدم ناموفق نمیتوان گرفت. شخص وارد این رشته میشود، با یک نسخهی اشتباه شروع به ورزش میکند، نتیجه نمیگیرد و به مکملها روی میآورد، باز نتیجه نمیگیرد و به دارو روی میآورد. سپس مربی میشود و همان نسخهی اشتباه را به شاگردان جدید میدهد و این دور باطل خود را تکرار میکند. «شبی یک سیب بخور»، «کاربوهیدرات سوخت بدن است»، «جلو بازو برو!».
۲. تیپ بدنی خود را بشناسید و متناسب با آن ورزش بکنید. من اینرا هر روز در باشگاه میبینم که طرف «بدن آرمانی» خود را نامنطبق با بدن واقعی خود انتخاب کرده و برای رسیدن به آن دارد به معنای تحتالفظی کلمه خود را میکشد! برای مثال اگر اکتومورف هستید، بدنی این چنینی را باید هدف غایی بگیرید:
و هرگز بطور طبیعی نمیتوانید بدنی این چنینی داشته باشد:
پس تلاش بیهوده و بیهدف نکنید، به همان چیزی که گیرتان میآید قانع باشید و توقعات واقعگرایانه داشته باشید.
۳. شما نمیتوانید شکل عضله را تغییر بدهید، فقط حجم آنرا! پس حواستان باشد که اگر شکل عضلات شما کریهالمنظر است(مثل شکم یکتکه) آنها را زیر لایهای از چربی پنهان بکنید.
۴. فرم درست مهمتر از روتین است. یک ترکیب جادویی از ورزشهای ناشناخته وجود ندارد که شما را یکشبه دُرُشت بکند، در عوض فرم درست حرکت در رشد شما بسیار موثرتر است از وزنهای که برداشتهاید یا روتینی که دارید.
زنده باد زندگی!
Anarchy (05-26-2014),kourosh_bikhoda (05-26-2014),sonixax (05-26-2014),undead_knight (03-26-2015)
دربارهی رژیم که نظرات بسیاری دارم و آنها را به مرور در اینجا خواهم نوشت، اما دربارهی مکملها پیشنهاد من اینست که در ایران مراقب باشید و بهتر است که از آنها استفاده نکنید زیرا جنس مرغوب نایاب است. من خودم در حال حاضر از اینها استفاده میکنم:
- مولتی ویتامین(روزی یکی)
- شیر خشک!(روزی یک قاشق غذاخوری)
- ویتامین سی (روزی ۶۰۰ میلیگرم در دو وعدهی ۳۰۰ میلیگرمی)
- ویتامین ای ( هفته دو واحد ۴۰۰ تایی)
- زینک (روزی ۱۰-۱۵ میلیگرم)
- ویتامینهای گروه بی (روزی یک عدد)
برای اثربخشی هریک از موارد بالا تحقیق یا مطالعهای علمی هست. بهترین مکملی که هر روز یکی از فواید آن کشف میشود کراتین است. اینجا میتوانید دادههای علمی برای میزان و مورد اثربخشی مکملهای غذایی را ببینید:
Interactive: Snake Oil Supplements? The scientific evidence for health supplements | Information Is Beautiful
زنده باد زندگی!
امیر جان در مورد ویتامین ها و مولتی ویتامین ها بنا به دستور پزشک عمل میکنی یا بدن سازی نیاز به استفادشون رو بیشتر میکنه؟!
چون من پژوهش هایی مبنی بر "زیان بار" بودن مصرف بیش از حد و در سایر موارد بی اثر بودن مصرفشون دیدم.
Hold the supplements : UMNews : University of Minnesota
National Study finds Vitamin E Supplement May Increase Prostate Cancer Risk
Cancer | Society | The Guardian
The Beta-Carotene and Retinol Efficacy Trial: incidence of lung cancer and cardiovascular disease mortality during 6-year follow-up after stopping ... - PubMed - NCBI
لینک های بیشتر در اینجا هست: The Vitamin Myth
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
خب من البته هنوز تا یک بدن خوب فاصله دارم،اما در هفته 4 روز تمرین می کنم،دو روز سینه و دو روز هم بازو و سر شونه،میان این دو هم دو روز فقط شکم کار می کنم(البته بعضی روز ها واقعا دیگر حال شکم کار کردن را ندارم و فقط استراحت می کنم که خیلی هم بابت این از خودم ناراضی ام) تمام تمرینات را هم در خانه انجام می دهم.البته یک روز هایی هم مجبور برای کار با دستگاه به باشگاه بروم.
این لینک برای تمرینات خیلی خوب است:
آموزش تصویری حرکات بدنسازی
روزی که سینه کار می کنم پرس با هالتر 9 ست هر قسمت سینه 3 ست،بعد پرس با دمبل و شنا رو سوپر ست میرم اون هم 9 ست هر کدوم سه ست.
روز هایی که بازو و سر شونه کار می کنم متغیره.برای شکم هم باید بگردم لینک ها رو پیدا کنم،چند تا حرکت خیلی خوب هست.
کسرا بیا بگو تمریناتی که می کنی چیه؟
Anarchy (05-15-2014),kourosh_bikhoda (05-15-2014),sonixax (05-15-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (05-15-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)