کاربر «مهربد» برای گردانندگی تارنما گمارده شدند. امید است سایر کاربران گرامی با ایشان در این راه همکاری نمایند.![]()
کاربر «مهربد» برای گردانندگی تارنما گمارده شدند. امید است سایر کاربران گرامی با ایشان در این راه همکاری نمایند.![]()
از آنجاییکه سرپرست @sonixax سرانجام دست از ستیز برداشته و پستهایِ بازگرداندهیِ پیشتر زدودهیِ @آلیس را دارند کم کم دوباره میزدایند,
من هم اینجا یک بخش از سخنم ام را فروپیچیده[1] و به هموندی[2] خود دنباله میدهم, هر چه باشد شانس همسخنی با یک مزدک گرامی به همهیِ این ستیزها و بیشتر اش هم میچربد.
دیگر هموندان[3] هم میتوانند در یاد داشته باشند که از این دم به پیش, دسترسی من اینجا یکسان با ایشان است و هرگونهیِ توان گردانندگی و دسترسی به تالارهای
نهان و ... ای که داشتهام از من (به خواست[4] خودم) گرفته شده, هیچکدام اینها دیگر هیچ پیوندی به من ندارند و نخواهند داشت.
----
1. ^ foru+picidan::Forupicidan || فروپیچیدن: سواره کردن; لغو کردن to override
2. ^ ham+vand+i::Hamvandi || هموندی: عضویت Ϣiki-En membership
3. ^ ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En, Dehxodâ member
4. ^ Xwâst || خواست: اراده Ϣiki-En, Ϣiki-De, ϢDict-Pâ, Dehxodâ will Wille
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
kourosh_bikhoda (08-12-2016),solo (08-12-2016)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)