Mehrbod (03-29-2020)
دوستان نظرتون درباره sex dolls یا sex robots چیه؟
گویا فمنیست های افراطی خیلی ازشون بیزارن! من اخیرا یه پست توی توییتر ر این باره گذاشتم لشکری از این فمنیست ها با انواع تهمت ها و خنک بازی ها بهم حمله کردن.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
قدرت جنسی فمینیستها در سکس نهفته است, رُوشنه از چیزیکه ارزش اش را بزند بیزار باشند.
در پیوند با ان داستان من خودم در خانه چند Flash Light / کُسواره تا دارم, یادمه زمانیکه میخواستم نخستین بار در Sex Shop بخرم چنتا نوجوان داشتند میخندیدند, هرآینه چیزیکه به من خُشی میدهد ارزش دارد و راستش دلم کمی هم به حالشان سوخت, چون در بند هنجارهای اجتماع گرفتار اند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
جالب اینجاست که دیلدو برای زنان از مدت ها پیش ساخته شده ولی زمانیکه یک ربات جنسی برای مردان ساخته میشود تا این حد حساسیت زا و حتی زن ستیزانه معرفی می شود
to understand the actual world as it is
not as we should wish it to be
is the beginning of wisdom
البته این ربات های جنسی زمانیکه هوشمند باشند رقیب جدی برای زنان و بازار جنسی خواهند بود..زمانی می گفتند که ما به مردان نیازی نداریم ..کار داریم و دولت حامی ونگهبان ماست...اما این بازی تکنولوژی بود...و حالا تکنولوژی با زنان هم همین بازی را می کند..
to understand the actual world as it is
not as we should wish it to be
is the beginning of wisdom
sonixax (03-29-2020)
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)