Angela (12-02-2019)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Angela (12-19-2019)
نظرتان در مورد کورنا ویروس چیه؟
از این رو که من همیشه نسبتا به هر موضوعی با دیده شک مینگرم به نظر من انتشار ویروس کار ابرقدرتها و یک طرف حکومت ج.ا هستش و گمان میکنم یک نوع هولوکاست و نسلکشی هستش.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
سلام و درود بر دوستان دفترچهنویس!
ویروس منحوس(به تعبیر آقا)باعث فراغت موقت شد و با خودم گفتم از این فرصت پیشآمده بهره برده، سری به این سرای قدیمی بزنم. میبینم که بجز یکی دوتا از یاران ِ عجیب سمج، از باقی خبری نیست و غبار اندوه و دوری اینجا را فرا گرفته. باشد که عدو سبب خیر شده، دیگر دوستان هم فرصتی برای سر زدن به این محفل بیابند. اما از میان حاضران که در این صفحات اخیر میبینم، حالتان چطور است رفقا؟
ویرایش از سوی Ouroboros : 03-09-2020 در ساعت 07:11 PM
sonixax (03-10-2020)
رفتم نگاه کردم دیدم واقعا به غیبت کبری رفته بودی ... آخرین پستت ۵ سال پیش بود !!!!!
به به یکی از یاران دیرینه را دوباره زنده میبینیم 👍🏻
اندوهی ولی اینجا نیست تنها خاموشی فروگرفته که آنهم همیشگیست.
من جاهای دیگر گاهی مینویسم انگلیسی ازینرو انرژی بسنده دیگر برای اینجا نمیماند.
چند سالی از زندگی را من اینجا سر پرسمان تکنولوژی سپراندم که خوشبختانه سرانجام راهکار
درست را یافته و زندگی ام به روال درست اش برگشت. دفترچه میتواند خطرناک هم باشد ولی دستکم
راهکاریاب خوبی از شما درمیاورد.
—مزدک بامداد
هماکنون 14 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 14 مهمان)