به اسپاگتی نوشتههای گذشتهی خودم را میخوانم سرخوش میشوم. یک چند تایی جستار گیرا هم پیدا کردم که بهشون چندان نیاندیشده بودم تازگیها, یکی این:
چمشناسی درد
به اسپاگتی نوشتههای گذشتهی خودم را میخوانم سرخوش میشوم. یک چند تایی جستار گیرا هم پیدا کردم که بهشون چندان نیاندیشده بودم تازگیها, یکی این:
چمشناسی درد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
روی این مکبوک ام هنوز این دبیره را دارم. چینش کلیدهای آن کار خودم است و به اسپاگتی تُندای تایپم روی آن از
هر زبانی بیشتر است. این دبیرهی پارسوتازیک (همینی که دارید روی آن میخوانید) هر اندازه گوه باشد یک خوبی جایگزین
ناپذیر دارد - که آنهم از گوه بودنش ریشه میگیرید (: - و آنهم اینکه سداها را نیازی نیست مانند «پارسی جهانی yâ unipers» بنویسیم:
بنویسیم = ۷ کلید
benevisim = ۹ کلید
از آنجاییکه من گرایش بالایی به آسودگی و بهینگی دارم و از آنجاییکه روی این دبیره دست گرمی هم دارم و کلیدسار (layout)
خودم را هم پیشتر نوآوریدهام و نیز اینکه همهی ما به این دبیرهی بیخود خو داریم و میتوانیم بخوانیم, با نگرش به همهی اینها
شما میتوانید دلاستوار باشید که اگر بتوانم همیشه با این مینویسم, ولی چون این روزها کمتر با مک کار میکنم و انگیزهی
بردن این کلیدسار را به windows ندارم بناچار با آن unipers barâyetân minevisam که کاچی بهز هیچی.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Scary (11-10-2019)
Row xerad zendeye jâvdânih šenâs ke xarboze âb ast!
P.n.
Cerâ jâvdânih va na javdâni?
—مزدک بامداد
@Anarchy ke hamiše injâ bud digar kojâst!?
—مزدک بامداد
سلام دوستان
حالتون خوبه؟
راهی دارین که از ایران بشه درست و حسابی به اینترنت وصل شد؟
مهربد، جان من بیا کمک کن @Mehrbod
—مزدک بامداد
نمی دونم من که بلد نبودم، یعنی هر چی پیدا میکردم هم بعد از چندساعت قطع میشد... ولی حالا انگار داره یواش یواش همه جا وصل میشه
Mehrbod (11-26-2019)
هماکنون 25 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 25 مهمان)