درود بر همگی. احوالتان چطوره؟ روبراهید؟
کی هست کی نیست؟ در این چند سالی که من نبودم آیا ریزش و رویش داشتیم؟
و اینکه آیا تئوری تازه ای در باب اثبات وجود خداوند متعال نیامده؟ از این جهت پرسیدم که ببینم آیا آی دی خودم رو عوض کنم یا نه
درود بر همگی. احوالتان چطوره؟ روبراهید؟
کی هست کی نیست؟ در این چند سالی که من نبودم آیا ریزش و رویش داشتیم؟
و اینکه آیا تئوری تازه ای در باب اثبات وجود خداوند متعال نیامده؟ از این جهت پرسیدم که ببینم آیا آی دی خودم رو عوض کنم یا نه
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (04-14-2019)
وضعیت این تالار گفتگو اینجوریه که همه رفتن،فقط sonixas روزی یه بار میاد به گلای تو گلدون آب میده و میره
ویرایش از سوی Canary : 04-26-2019 در ساعت 11:08 PM
روش وی را که میشناسید؟ همان گرداننده سایت بازگشت پادشاهان که در این تالار فن های زیادی دارد!
این بابا توئیت گذاشته که عکس منتشر شده اخیر از سیاه چاله قطعآ فیک است.
بعد یک نفر از او پرسیده آیا به فرود انسان بر روی ماه اعتقاد داری؟ این بابا توئیت کرده همان ماهی که 50 سال است به آن نرفتیم؟ که این جواب را معمولآ منکرین سفر به ماه میدهند!!
وقت آن است این را به هم عنوان سندیت بازی در تاپیک مربوطه اضافه نمایید.
اگه اون برات خیلی عجیب یا رادیکاله من برات جنبش بسیار رادیکال و گسترده تر سراغ دارم:
The Flat Earth Society - Index
که البته گمونم یه آشنایی مختصری باهاش به واسطه سایت های داخلی و خارجی(مثل livescience) داشته باشی.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Canary (06-21-2019)
چجوریه که ما مدعی هستیم کلمات فارسی دست نخورده هستن اما خیلی از کلمات در زبان فرانسه و یونانی پیدا میشه؟
آیا از زبان ما به اونها رسیده و یا پیشینیان ما از زبان آنها آوردن؟
وانگهی میشود گفت زبان فارسی از چهار واژگان انگلیسی و عربی و یونان و فرانسه تشکیل شده؟
ویرایش از سوی Scary : 06-14-2019 در ساعت 05:16 AM
دقیقن کی و کجا و چه کسی همچین ادعایی کرده؟
هر واژه ای که در زبان پارسی هست لزومن پارسی نیست.
واژه های پارسی، پارسی هستند. برخی واژه ها هم ریشه هندی اروپایی دارند که پارسی هم به خاطر اینکه یک زبان هندی اروپایی هست میتونه اون واژه ها رو در خودش داشته باشه با انکی تغییر یا یک به یک.
به مانند واژه دختر که در زبان آلمان Tochter (توختر - به معنای فرزند دختر) نوشته و خوانده میشه و همزمان هم پارسیست هم آلمانی.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Hammihan chi shode?
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Canary (06-21-2019)
هماکنون 50 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 50 مهمان)