کلیات این پست برام آشناس
من خیلی وقته تو این فروم نمیام
تازه برگشتم ایران
یه دفعه اینجا یادم افتاد اومدم یه نگاهی بندازم
این نوشته منو برد به قدیم
دوران دانشجویی و 2-3 تا دوست کسخل و عاشق پیشه که ازین داستانها تعریف میکردن
قصد توهین به شما رو ندارم
فکر میکنم سن شما باید 23 سال یا اون حدودها باشه
کار شما با تمام حاشیه هاش برای این سن طبیعی و درسته
عشق و عاشقی یک روال طبیعی هست که هر مردی در طول زندگیش باید از این مرحله گذر کرده باشه وگرنه به نظر من گِی هست
اینجور وقت ها شما باید یک مرشد داشته باشید. بهترین آدم یک دوست ترجیحا مسن تر از شماست که کُس زیاد کرده باشه. اون میتونه بهترین راهنما باشه
دخترها احمق هستند و معمولا جز ریدن تو برنامه هاتون کمکی از دستشون برنمیاد و بدرد پادرمیونی و کسکشی نمیخورن
فقط بدرد کردن میخورن
من جای شما بودم هم همکلاسیم رو میکردم هم دختر فامیل
در رابطه با زن ها اول و آخرش شما باید خودتون آستین بالا بزنید
نظرم درباره ی این دختر اینه که اون دوست پسری داره که باهاش سکس داره
دخترها اگر بُکُن نداشته باشند به رفتگر محل هم پا میدند پس به خودتون ایراد نگیرید
دختربازی در ایران آنهم در دانشگاه سخت ترین دختربازی هاست
محیط دانشگاه پر از استرسه و جای خوبی برای مُخ زدن نیست
دخترها هم در دانشگاه خودشون رو تا میتونند چُس میکنند و این کار رو سخت تر هم میکنه
بهترین کار اینه که بیرون از دانشگاه ببینیدش
پاتوقی اگر داره , مثلا کافه ای که میره رو یاد بگیرید و شما هم برید
اگر رستوران یا پاساژ و مالی هست که ازشون خرید میکنه شما هم برید اونجا
دید عاشقی رو بزارید کنار. سعی کنید کُس و کیون رو ببینید. هدفتون کردن باشه تا مغزتون کار کنه و شانس موفقیتتون بره بالا
وقتی دیدتون به دختر عشق و عاشقی باشه گُه گیجه میگیرید و تپش قلب و خشک شدن دهان پدر شمارو در میاره و شمارو تبدیل به اسکل دست و پا چلفتی میکنه و دخترها از پسرهای اسکل خوششون نمیاد
اینجوری میبازید
سعی کنید با ماشین برید دنبالش تا سوارش کنید. دخترها عاشق ماشین هستند. اینجوری شانستون میره بالا. در ایران هرچقدر ماشینتون گرونتر باشه شانس موفقیتتون بیشتره. مخصوصا اگر ماشین شاسی بلند دارید
بهترین کار اینه که با ماشین سوارش کنید و ببریدش یک سفره خونه و هم یک غذایی بخورید و هم یک قلیونی بکشید
از دانشگاه تا میتونید دور باشید
سکس رو یادتون نره. رابطه ی بدون سکس به تار مو بَنده
این رو همیشه از من داشته باشید برای دختر بازی در هر Level ای که در نظر دارید (جاست فرند . داداشی. عشقی . جنده بازی . ازدواج . بُکُن در رویی) در کل هر رابطه ای که به جنس زن ختم میشه شما باید بُکُن باشید
وگرنه تلاشتون بیفایده ست
تا ابد باید درگیر رقیب های قدیمی و جدید باشید
پس سکس یادتون نره
روی بُکُن بودن خودت کار کن تا تو رابطه ت با دخترها موفق باشی
این تنها نسخه س
بیشتر حرف بزنم روده درازیه