• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 13

جُستار: حقیقت چیست؟

Threaded View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Transcendence نمایش پست ها
      احتمالا رویکردی که دران پیشرفت تکنولوژی بسوی خود ادم باشد ،دچار همان مشکلات خواهد شد که گفتمان تکنولوژی سعی در بیان ان دارد.شخصا فکر می کنم پیشرفت رایانه ها با سهولت بیشتر همراه است تا ادم ها.چرا که نه مشکلات اخلاقی انچنانی با ان همراه است و نه مشکلات تکنیکی ان به گمانم به پیچیدگی پیشرفت دادن ادم باشد.از طرفی ،عموی سازی ان نیز با مشکلات خیلی پیچیده تری روبه رو است تا رایانه ها.

خوب این هسته اگاه چه کاری می تواند بکند جز این که اگاه باشد؟ ری کروزویل پیش بینی کرده است که تا سال 2045 به تکینگی فندین خواهیم رسید ،چه چیزی جز مردم عادی بی خبر که نسبت به هرگونه تغییر رادیکالی واکنش منفی نشان می دهند ،سنت پرست هستند و دین دار و اکثریت جامعه را تشکیل می دهند ،می تواند وسیله ای برای کند کردن تکنولوژی افسار گسیخته باشد.در اینجا باز تاکید می کنم،مسئله حقیقت داشتن یا نداشتن دین یا دین خاصی نیست،بله دین فقط یک لالایی شیرین و ارام بخش است ،ولی همین افیون توده ها می تواند در این سیستم و سرعت ان اخلال ایجاد کند.تا در این فرصت شاید بشود راه حل صحیح تر را پیدا کرد.

خوشبختانه از این پیش‌بینی‌ها بسیار کرده‌اند که نمیدانم تا ٢٠ سال دیگر بهمان و بیسار میشود, بویژه در زمینه‌یِ هوشواره‌ها. روشنه,
      سرانجام روز اگر همین روند پیش برود دیر زا زود هوشواره‌ها به تراز آدمی خواهند رسید ولی به گمان بالا, زمان اندک بیشتری در دست هست.

در سوی دیگر, این هسته‌یِ آگاه چه میتواند بکند, به دید من میتواند بکوشد روند را به سود آدم بدگراند.

رویهمرفته, اگر دیدگاه شخصی مرا میخواهید, اگر سرنوشت آدمی این است که بدست ماشین‌ها جایگزین و نابود شود, کاری نمیشود
      کرد و بهتر است بشود. اگر چند نابغه و ابرهوشمندِ آگاه میتوانند آنجا باشند که آدمی را از این سرنوشت شوم برهانند, آنگاه من کوشش خود را نموده‌ام.
      دیدگاه شما میتواند در راهبردیابی‌های جنگی کارآمد باشد که با دوستی برای نمونه با دین از این راه پیش برویم یا از آن راه پیش برویم,‌ از
      دید من ولی درست نیست. از دیدگاه منطقی نیز, اینکه تا ابرهوشمند میلیاردر آنجا در این زمینه آگاه باشند سودمندتر است تا ١٠ میلیون آدم معمولی.

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

2. یک کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Transcendence (11-04-2017)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •