فقط لاگین کردم بگم اگر برید رای بردید از خر ترین خرهائید!
و من الله توفیق
فقط لاگین کردم بگم اگر برید رای بردید از خر ترین خرهائید!
و من الله توفیق
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
در راستای انتخابات:
روزی درویشی افتضاح الحال بر امام وارد شد و عرض کرد: یا نقی! طفلم از گرسنگی مرد و طفل دیگرم زندانی سیاسی شماست. مرا نیز اخراج کرده اید و همسرم برای تامین مخارج در منزل شما رخت شوری میکند. طفل دیگرم اکنون در بستر بیماری است و پولی ندارم که خرجش نمایم. چه کنم؟
امام تبسمی نموده و فرمودند: در انتخابات شرکت کن.
امام و حماسه سیاسی - باب تشویق به حضور حداکثری - جلد زرده
از دید منطقی در انتخابات مردمسالارترین کشور هم شرکت شود اندازهی یک رای
ناچیز در برابر ۱۰۰ میلیون رای دیگر ارزش دارد, ایران که دیگر آن یک ارزن ارزش را هم به گمان بالا ندارد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (05-31-2017)
من رای دادم، ولی به رئیسی، اگه در بیاد خیلی باحال میشه، اوضاع بگایی میشه، این سیستم تخمی رایج هم ممکنه متزلزل بشه.
sonixax (05-31-2017)
از دید منطقی و عَمَلی یک قطره به تنهایی پشه هم نمیتواند جابجا کند! ولی وقتی این قطره ها هماهنگ و همسو میشوند رود به وجود میاورند و کوه میتراشند و جابجا میکنند!!
در عمل دموکراسی هم به همین شکل است، یعنی آن بخش از خواسته اکثریت مردم جامعه که همسوست در قبال دولتها، قدرتها و ... اعمال نفوذ میکند. قطعا هیچ دو نفری تمام خواسته هایشان یکسان نیست!
به عبارت ساده تر هیچ سیستم کارآمد تری برای اعمال خواستِ مشترک اکثریت تا کنون وجود ندارد.
پس اگر تک به تک افراد بگویند رای من در میان میلیونها رای بی ارزش است عملن جامعه نمیتواند خواست مشترکش را دیکته کند.
در ایران ولی همان طور که خودتان هم گفتید رای دهی و دموکراسی و ... یعنی کشک! این را حکومت با انتصاب دوباره احمدی نژاد ثابت کرد و تنها یک ساده دل به معنای واقعی کلمه در انتصابات حکومتی شرکت میکنند و خود را هنرپیشه سیرک نمایشی انتخابات میکند.
در ایران خواست اکثریت نه از طریق رای دادن! بلکه از طریق فشار آوردن به حکومت از روشهایی مانند نافرمانی مدنی، اعتصابات و حتا درگیریهای فیزیکی و متداوم امکان پذیر است!
فشار جامعه جهانی از طریق تحریمها و تهدیدها به جمهوری اسلامی این را ثابت کرد.
دکتر ساسی
Rustin (05-31-2017)
منم میدونستم که در نمیاد، فعلن کیر آفا سیخ شده برای اینکه کمی ارز وارد مملکت کنه. ولی بعد این کلید ساز، یه کس خل دیگه ای مثه احمدی میزاره سرکار.
وضعیت آقا، مثه کسیه که میاد جلو و ادعا میکنه و یقه جر میده ولی تا میخاد دعوا بشه یا تا بهش فشار میارن یهو اون یکی چهره اش رو رو میکنه.
ولی در کل اگه ملت کس خل بازی در میاوردن و همه به رئیسی رای میدادن، بنظرم وضعیت کس شر بامزه ای میشد. من که خودم و رفیقام همه به رئیسی رای دادیم.
+ این کلید سازم مثه مموتی و رفسنجانی و خاتمی، بعد از اینکه آقا استفادهاش رو کامل ازشون برد، تبدیل میشن به یه مهره سوخته. تمام.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دکتر ساسی
درسته, و نکته نیز بدرستی همین است که ۱۰۰ میلیارد یاختهی مغزی اگر هر کدام راه خودشان را بروند چنانکه گفتید
مغز از هم میپاشد, ولی در سوی دیگر میبینیم که سرنوشت همهی این یاختهها در دست خودآگاهیِ مغز
میباشد و این مغز گاه میرود سیگار میکشد, الکل مینوشد و گهگاه مواد هم میزند و سرانجام
هم افسردگی میگیرد و یکباره خودکشی میکند و ۱۰۰ میلیارد یاخته را با خود روانهی نیستی.
از آنجاییکه یاختهها "خودآگاهی" ندارند این را میتوان پذیرفت, ولی همین روند زمانیکه
از سوی جامعه روی آدمهای «خودآگاه» پیاده میشود, داستان دورنمای دیگری پیدا میکند ...
—مزدک بامداد
درود
افرین به این حافظ که هنوز یوزر و پسورد سایت تو خاطرم موند
عجب روزگاری بود اینجا
هماکنون 15 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 15 مهمان)