بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
از هرز دادن انرژی پرهیز کنیم. اگر نیازی آنجا به گفتگو نیست, چرا این نیاز را با یک نسل نو پدید بیاوریم؟
به دید خود من که مهمترین گفتگوها اینجا شده و بیش از آن سرگرمیست. بود بود, چه بهتر, نبود هم کار خودمان را میکنیم میرویم.
اینها که یک کاری بکنیم و .. همه نیازهای سرکوب شده اند که میخواهند یک جوری خودشان را سرباز کرده و رو بنمایند. نسلکابل ها را قیچی کنیم و نسل نو را در آن بیرون پدید آوریم چطور است؟
نو هم پدید بیاورید با گسترش روزافزون تکنولوژی همین آش و همین کاسهست. چه بهتر که این
انرژیها را روی زندگی خودتان بگذارید و دستکم یک زندگی خوشایند برای خودتان دست و پا کنید.
—مزدک بامداد
رطب خورده منع رطب چون کند...گفتگوی مهمی که برای شما انجام شده برای دیگری شاید هنوز آغاز نشده!یعنی بسترهای گفتگوی اینترنتی هیچ اثر و کمکی به آنچه که امروز عمل و فکر میکنید نداشته؟ نسل نو می شود من نوعی و امثال من که سوال دارد دیگر فرض من اینطور است که فرد هدف مهم خود را به هر شکلی در بیرون دارد و اینجا را برای گفتگویی که در بیرون به هر علتی مجالش نیست بکار می گیرد همین بی باوری شما به تکنولوژی و نسل نو چه نوع سبک زندگی در دنیای امروز مد نظر دارد؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)